單親天地

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

我想認識66-74年份單親媽咪,我有一個10歲囡囡

大宅

回覆:想認識60-70後單親媽咪

伯爵府

cathy1688 發表於 15-3-18 20:01
我想認識60-70後單親媽咪,有機會大家可以約出去BBQ見吓面傾吓計

Hello, 又喺網上見面喇.

我好鍾意BBQ嫁, 如果你搵到其他人一齊, 預埋我吖, OK ?

另外呢, 我同仔仔成日啋單車, 你同你仔仔識唔識? 或者想唔想學? 冇其他伴都OK喎, 隨時搵我啦.

緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

別墅

回覆:cathy1688 的帖子

75,BB 5個月多D。

大宅

引用:Quote:cathy1688 發表於 15-3-18 20:01 我

原帖由 酸棗仁 於 15-03-19 發表
Hello, 又喺網上見面喇.
早晨!仁哥,

近來幾好嗎?
我同成班單親媽咪whatsapp群組組員朋友,經常都有聚會,例如一整做蛋糕甜品,飯聚,BBQ等等。下個月已約好去BBQ,你有興趣歡迎帶囝囝過來玩
我囡未學識踩單車架

大宅

引用:75,BB 5個月多D。

原帖由 sagittarius_lai 於 15-03-19 發表
75,BB 5個月多D。
妳好呀!

伯爵府

cathy1688 發表於 15-3-19 06:34
早晨!仁哥,

近來幾好嗎?

好呀, BBQ正呀, 加埋我吖, 我即係PM個電話比你.

我隻粽仔, 分5次共用5個鐘先學識踩車呀. 如果你女想學, 我可以提供一個好快學識嘅方法比佢, 分分鐘一次就識喇.

轉頭搵睇吓有冇片講吓呢個學踩車速成法先(起碼有個單媽都係咁教佢仔踩架), 搵到再比你睇.
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

伯爵府

cathy1688 發表於 15-3-19 06:34
早晨!仁哥,

近來幾好嗎?
PM咗電話比你喇.......
我仔仔可以教整蘿蔔糕, 蒸糯米飯, 蛋菜糕, 煎蠔餅......搵我呀, 搵我呀)))))

大宅

引用:Quote:cathy1688 發表於 15-3-19 06:34 早

好呀, BBQ正呀, 加埋我吖, 我即係PM個電話比你.
咁快可學識,好呀!找到條片send比我呀!謝謝你先!

大宅

引用:Quote:cathy1688 發表於 15-3-19 06:34 早

PM咗電話比你喇.......
我仔仔可以教整蘿蔔糕, 蒸糯米飯, 蛋菜糕, 煎蠔餅......搵我呀, 搵我呀)))))
仁哥,你囝囝真係好勁喎!都係你教子有方下次叫你囝教我地班單媽整野食

伯爵府

回覆 cathy1688 的帖子

Sorry, 唔知點解冇辨法直接放條片上來, 請自己去 youtube 睇吖.....

https://www.youtube.com/watch?v=fRXTJz6fSzw

呢個方法, 係呢度一個好鍾意玩嘅單媽介紹比我架.

大宅

引用:回覆 cathy1688 的帖子Sorry, 唔知點解冇辨

回覆 cathy1688 的帖子

Sorry, 唔知點解冇辨法直接放條片上來, 請自己去 youtube 睇吖.....
謝謝分享

大宅

70後單親媽報到!

大宅

一整做蛋糕甜品,飯聚,BBQ<==好有興趣呀!

別墅

回覆:cathy1688 的帖子

你好。
食野我鐘意,可以預埋我嗎?

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

請注意:希望大家專重版規,不要於版面公開任何有關WHATSPAPP群組之類的宣傳,若有需要請直接PM有關會員查詢.

男爵府

cathy1688 發表於 15-3-18 20:01
我想認識60-70後單親媽咪,有機會大家可以約出去BBQ見吓面傾吓計

我都啱呀...
大家好, 我都係70後單媽, 有聚會預埋我丫

大宅

引用:Quote:cathy1688 發表於 15-3-18 20:01 我

原帖由 Sami 於 15-03-19 發表
我都啱呀...
大家好, 我都係70後單媽, 有聚會預埋我丫
好呀!我pm妳

別墅

大家好!我是70後單媽!

子爵府

我也是70後,add me please

首頁
12345...11