自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:海天,啲教練好好

原帖由 angelcheung 於 15-03-19 發表
海天,啲教練好好
同意

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

男爵府

Lovelybbs 發表於 15-3-31 17:22
其實小朋友學游水都唔會預有咩紀律呀! 個個都掛住玩
認同

大宅

回覆 WindyTan 的帖子

衛x馮教練點衰法,1. 經常遲到早退,40-45分就起水。最衰就係試過冇到,就揾個學生家長企係度睇住d小朋友游算數。不負責任及危險。
2. 霸住d泳線,但又冇人游或人數不足,專線呀! 阻住其他泳客使用。
3. 之前就話人做體能冇用,而家咪見佢跟人地做叫d小朋友做體能,但吾識教就練壞人啦。
4. 搞屎棍,成個泳池d教練都會互相幫忙,係吾幫佢,咁你話呢d人幾犯眾憎。

水晶宮

好媽媽勳章

WindyTan 發表於 15-4-2 18:25
回覆 WindyTan 的帖子

衛x馮教練點衰法,1. 經常遲到早退,40-45分就起水。最衰就係試過冇到,就揾個學生 ...
係咪隔離學校個所謂泳隊嘅教練?

但學屆好似唔覺佢地有人代表學校

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

其實睇下遇唔遇到好教練,我知有D教練平日唔執姿勢,下下叫你上私人搵錢添,一樣咁衰。

洋房

pigpigletlet 發表於 15-4-1 20:53
我D小朋友係喺企鵝度學識羅!!我唔想好似買廣告咁!!不過一諗起之後個泳會就嬲爆!!

...
下。。。之後邊個泳會。。。多口問句發生咩事丫

大宅

回覆:timmy858 的帖子

我打錯呀!!係一諗起之前個泳會就一肚氣!!!

首頁

尾頁

跳至