網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

http://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzA4MjQzNTMwNQ==&mid=204106408&idx=2&sn=c055476da1b344803ded7e785c30b163&scene=2&from=timeline&isappinstalled=0#rd

子爵府

好恐怖
好彩我不嬲唔買外貿店的衫

侯爵府

回覆:淘衣服要小心

伯爵府

唔買都買左,著又著過,驚唔到咁多了(不過我買果d唔係牌子)

(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

珍珠宮

願望石 發表於 15-3-22 15:35
唔買都買左,著又著過,驚唔到咁多了(不過我買果d唔係牌子)
我都係呀,我仲貪外貿果D平好多又大件D添~~

最近我仲勁中意淘"古著"添呀,哎呀~唔知係唔係垃圾堆中找出來呀??..............而家有DD心寒不過儘量向好的方面想~~因為古著D SIZE真係好ARM我

伯爵府

畀面勳章

不過其實睇得出,有D店每個款得一件就知道係二手/老鼠貨

珍珠宮

cheechi 發表於 15-3-22 16:32
不過其實睇得出,有D店每個款得一件就知道係二手/老鼠貨

...
係呀.........佢其實都有寫明係2手,不設退換............不過我唔敢想像佢係邊處得來.........怕越想越驚~~

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

呢D店係唔係香港都有好多???

伯爵府

pansy888hk 發表於 15-3-22 16:01
我都係呀,我仲貪外貿果D平好多又大件D添~~
我都有淘古著毛衣,d size比較大件啱我
其實樓主個post睇完都有d心寒,但既然買又買左,著又著過幾次,後悔都太遲了,唯有唔好諗咁多

大宅

男爵府

睇完唔敢買外貿衫

珍珠宮

願望石 發表於 15-3-22 20:35
我都有淘古著毛衣,d size比較大件啱我
其實樓主個post睇完都有d心寒,但既然買又買左,著又著過幾次, ...
係啦,我之前都好怕D衫得一件,成日怕佢來歷不明...........不過古著"夾位"大好多,好舒服,而家新出果D衫,有時個身好寬,個袖好窄,D剪裁好怪........唉~

伯爵府

pansy888hk 發表於 15-3-22 22:07
係啦,我之前都好怕D衫得一件,成日怕佢來歷不明...........不過古著"夾位"大好多,好舒服,而家新出 ...

係啊,古著通常得1件,我買開果間就話因為係倉底貨,所以會有發黃既情況之類。
其他外貿有幾件以上,應該沒問題吧,我諗唔會同時有咁多死人著同一款衫掛... 咁諗會舒服d既, 但...

怕且我地之後買古著都要諗清楚d...

大宅

有包裝有掛牌會安全啲嗎?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁恐怖

珍珠宮

願望石 發表於 15-3-22 22:43
係啊,古著通常得1件,我買開果間就話因為係倉底貨,所以會有發黃既情況之類。
其他外貿有幾件以上,應該沒問 ...

咁我買古著店D衫都幾新淨,有D仲有摺痕,唔多似有人穿過咁卦..........可能真係貨版來呢??

係呀,其他外貿有好多存貨,起碼幾十件咁,而且看起來同埋感覺真係做左一批咁,反而95%安心啊~~周埋你說唔會咁多個死的人穿埋同一款衫??嗯..........同意~

P.S. 我暫時都唔會放棄古著!!!

男爵府

好恐怖

伯爵府

pansy888hk 發表於 15-3-23 00:33
咁我買古著店D衫都幾新淨,有D仲有摺痕,唔多似有人穿過咁卦..........可能真係貨版來呢??:questi ...
如果買左,消毒清洗過應該冇問題的,以防萬一嘛

珍珠宮

願望石 發表於 15-3-23 10:05
如果買左,消毒清洗過應該冇問題的,以防萬一嘛
我好懶架,買左回來就咁穿上身架啦........不過當然有底衫隔住啦

公爵府

[url/] http://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzA4MjQzNTMwNQ==&mid=204106408&idx=2&sn=c055476da1b344803ded7e785c30b163&scene=2&from=timeline&isappinstalled=0#rd[url]

首頁

尾頁

跳至