影視娛樂

跳至

首頁
12345...32

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

[size=26.4019908905029px]舊post已過300頁,所以開Part 2 啦,想睇舊post舊評論就開下面條舊link,再嚟呢度繼續傾啦

[池城 黃靜恩 KILL ME HEAL ME] http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13908653

因為台灣播緊,我貼埋個劇情介紹過嚟,其實唔睇會更好,咁先更好睇!!
劇情介紹 1-10集
劇情介紹 11-20集

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:池城 黃靜恩 KILL ME HEAL ME [Part 2]

尋晚大池同老婆去睇音樂劇,又嘟咀

翡翠宮

回覆:池城 黃靜恩 KILL ME HEAL ME [Part 2]

補相

男爵府

引用:尋晚大池同老婆去睇音樂劇,又嘟咀

原帖由 goo_littlebb 於 15-03-22 發表
尋晚大池同老婆去睇音樂劇,又嘟咀

男爵府

咦, 佢老婆好似六月生得, 咁計不見個肚呢??

男爵府

翡翠宮

引用:咦, 佢老婆好似六月生得, 咁計不見個肚呢

原帖由 yachen_tw 於 15-03-22 發表
可能張相矇啲,睇唔清楚。

伯爵府

黄靜恩…………好嘈…………成日係到喪叫…………!

翡翠宮

高齡媽媽 發表於 15-3-22 15:15
其實遇到咁既事, 我都會喪叫

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:黄靜恩…………好嘈…………成日係到喪叫…

原帖由 高齡媽媽 於 15-03-22 發表
佢之後演得好好架

男爵府

引用:黄靜恩…………好嘈…………成日係到喪叫…

原帖由 高齡媽媽 於 15-03-22 發表
佢嘈得有道理,之後冇咁嘈

男爵府

之后係咁 喊.........

複式洋房

引用:之后係咁 喊.........

原帖由 ihpekkleduck 於 15-03-22 發表
之后係咁 喊.........
翻睇緊, 發覺静茵其實喊得都好多。。結局仲喊左一集

侯爵府

yachen_tw 發表於 15-3-22 12:38
細心睇下,佢個肚都好巨,著黑色衫 (啡色褸裡面是黑色衫) 同張poster 撞色咋,佢條金色錬 "long"咗出來

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 ihpekkleduck 於 15-03-22 發

原帖由 poororange888 於 15-03-22 發表
翻睇緊, 發覺静茵其實喊得都好多。。結局仲喊左一集
約瑟出場果集都喊到面都歪埋

大宅

回覆:goo_littlebb 的帖子

好開心樓主開左Part Two 一定要上黎
今日冇聊上千尋睇最後之舞池城嗰陣好娘, 記得初初睇覺得佢一d都唔起眼, 之後就中左佢毒, 當時睇勁憎佢現家太太, 但係現在覺得好襯

翡翠宮

引用:好開心樓主開左Part Two 一定要上黎今日冇

原帖由 wingfamily 於 15-03-22 發表
今日冇聊上千尋睇最後之舞池城嗰陣好娘, 記得初初睇 ...
李寶英係咪女2?衰人嚟架?
我無睇呀,慘情戲麻麻地,同埋都幾舊下

男爵府

引用:好開心樓主開左Part Two 一定要上黎今日冇

原帖由 wingfamily 於 15-03-22 發表
今日冇聊上千尋睇最後之舞池城嗰陣好娘, 記得初初睇 ...
点解憎佢太太呀?佢地都幾襯,我覺地池城好like wo

大宅

引用:Quote:原帖由 wingfamily 於 15-03-22 發表

原帖由 ihpekkleduck 於 15-03-22 發表
点解憎佢太太呀?佢地都幾襯,我覺地池城好like wo
我只係話係套片裡面好憎佢, 我當時太入戲啦!

大宅

引用:Quote:原帖由 wingfamily 於 15-03-22 發表

原帖由 goo_littlebb 於 15-03-22 發表
李寶英係咪女2?衰人嚟架?
我無睇呀,慘情戲麻麻地,同埋都幾舊下
太太做女2,當時佢已經好好戲, 唔係惨戲黎ga, 我覺得好浪漫就真

首頁
12345...32

尾頁

跳至