婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

哈..我99 見唔見我都無所謂, 所以我去唔去都無人理..
我覺得佢地最想我唔去, 咁樣講乜都得嘛!
我又唔怕佢地講我乜! 由得佢地囉! 我先無咁得閒理佢地講乜呀!

大宅

原文章由 Flo0602 於 08-6-21 11:32 發表
梗係要去啦!!! 由其係有左小朋友既就更加要去, 就正如之前既媽媽所講, 你唔去佢地班變態友又唔知搞到bb點ga la! 我都唔明點解啲男家人咁鍾意將個bb當波咁玩, 第一個玩完一輪又傳俾第二個玩, 第二個玩完又傳俾第三 ...

我同妳處境一樣, 我抱住bb, bb腳企係張椅到開始, 就比99一手抱走, 根住99就妄想症發作, 話bb好排住佢 唔停口講鄉下話 (最憎) 我BB係比男家sharing, 傳閱溜覽, 但無我份, 99仲要一路食野, 一手抱bb, c6唔話架, 姑9就用污濁手來比飽比bb食, (好快手)

有次bb喊到拆天, 我好聲氣叫姑9比番我, 點知佢唔比, 仲有另一隻姑9同我鬥搶, 仲要推開我隻手, 我真係火都來! 我隻6唔話, 佢地傳完後, 仲要唔比我比番d二打六 (姑9的仔女), 根住呢班二打六玩完要食野時, 仲要望住我話: bb比番爸爸(c6)啦, 食到咁上下, 99就抱住bb滿場飛(我唔明點解唔可以坐定定)

好啦, 我有機會抱住時, 我同bb講野玩下, 99就做左攝石人, 無那那會係我後面旁邊 聽到佢把聲, 佢隻怪手就從我後面或左右兩邊伸手去摸bb, 當佢抱住bb (我係透明咁) 仲係到用鄉下話講: 笑呀..開心呀...掛佢x事!

明天又要見到呢堆怪物, 好想 佢地, 但....唉...好唔想去, 去到又無人幫, (最慘c6係愚孝), 完全唔覺得有問題. 相反係我小氣添. 而家訓唔著...

首頁

尾頁

跳至