自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

引用:睇相準唔準,+係睇師傅的料子和同佢夾唔夾,+

原帖由 ritalau012 於 15-03-28 發表
睇相準唔準, 係睇師傅的料子和同佢夾唔夾, 好似睇中醫咁。
我覺得料子岩,但都要睇夾唔夾架咩?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:係咁既,本人只係一名年青人因為之前起呢個

原帖由 kicen 於 15-03-22 發表
係咁既,本人只係一名年青人因為之前起呢個論壇睇到D舊貼
曾經有人問過邊到批命同睇相準
因為本人現在比較迷 ...
同事搵蘇X峰批命、要排隊三個月!

侯爵府

ii2003 發表於 15-3-28 22:03
我覺得料子岩,但都要睇夾唔夾架咩?
係架,有時師傅算我朋友準,但算我就不大準,可能唔夾我囉。就好似睇中醫咁。

子爵府

ii2003 發表於 15-3-28 22:02
我岩岩先睇到你寫8字個度,你係過去都麻麻定未來都係?因為我睇左流年炸冇睇8字,因為佢過流年都會講埋之後 ...

我係2005年左右識禪聲, 當時我好潦倒, 佢話我未來會好好多. 咁今日嘅我又真係比十年前嘅我好好多. 我仲記得佢話我賭波會贏錢(微利), 可惜佢錯了, 我賭波係輸錢.

總括而言, 我好喜歡解簽嘅佢, 但睇八字就好一般, 不過我幾喜歡同佢傾計, 雖然我好少去搵佢, 但每次我去搵佢, 佢只要冇客人, 佢都願意同我傾下計, 有一次我地傾到黃大仙廟關門, 佢仲同我一齊搭地鐵走.

子爵府

引用:Quote:原帖由 skyfree333 於 15-03-27 發表

原帖由 ii2003 於 15-03-28 發表
60號呀,講過去同人既性格準到爆
好似我嫂問佢有冇小人,佢會講佢既小人係自己態度唔好搞出黎,我就冇乜但 ...
八字睇性格係好準嫁,我成日話性格係天生,所以有啲小朋友特別好湊,聽教聽話,有啲就曳到爆,脾氣超差,我仔就係後者cf一早批咗我仔固執硬頸難教。

大宅

引用:Quote:ii2003+發表於+15-3-28+22:02+我岩岩

原帖由 快樂股民 於 15-03-28 發表
我係2005年左右識禪聲, 當時我好潦倒, 佢話我未來會好好多. 咁今日嘅我又真係比十年前嘅我好好多. 我仲記 ...
我覺得佢都幾好人,我當時係因為睇bk有媽媽介紹去解簽,之後我就去解左一次簽,佢又講左d我條命既野,咁佢又好似好有自信咁,咁岩我睇開流年個cf又離開左,就搵佢睇流年,個陣我同哥哥嫂嫂三人去睇既,點解覺得佢好似好有料到,因為個陣我乜都冇講,但佢就睇到我已經好多年冇拍拖,佢又真係睇到個問題,係我自己到,佢話我都多人追,但我自己要追求d至情至勝既愛情(我覺得冇咁誇既,但想搵到個好岩既先開始就係真既),自己又要求高,要人外表ok但要有內涵(但佢又講到我真係唔重視有冇錢呢樣),所以就一直自己唔肯拍拖,咁佢有提話我呢家個運係第三者運,所以未會有我滿意既對象,但某一年個運會遇到,咁我覺得佢講過去呢d講得好中,但最大問題係佢批我同哥哥朋友未來都好好個種,搞到我唔唔肯定佢未來係唔係都準,因為佢批現在我同朋友都好準。由其朋友,佢話我朋友上年某月會識到個夾既女朋友,佢真係係個陣識到,因為睇時已經發生左。

大宅

引用:Quote:原帖由+ii2003+於+15-03-28+發表60號

原帖由 ctsang1006 於 15-03-28 發表
八字睇性格係好準嫁,我成日話性格係天生,所以有啲小朋友特別好湊,聽教聽話,有啲就曳到爆,脾氣超差,我 ...
呢樣岩!性格好準,我都識睇性格,其實只要唔係零晨時間,有日期唔洗時間都睇到大致性格

大宅

引用:Quote:ii2003+發表於+15-3-28+22:02+我岩岩

原帖由 快樂股民 於 15-03-28 發表
我係2005年左右識禪聲, 當時我好潦倒, 佢話我未來會好好多. 咁今日嘅我又真係比十年前嘅我好好多. 我仲記 ...
唔好意思,問多少少,你覺得佢唔太準係某d野冇發生定佢講得大左?

大宅

引用:Quote:ii2003+發表於+15-3-28+22:03+我覺得

係架,有時師傅算我朋友準,但算我就不大準,可能唔夾我囉。就好似睇中醫咁。 ...
呢樣我都發生過
因為我有年好黑仔,之後就去睇過好多cf
有d人介紹話好準既,但批我都麻麻準
好似東x寶,我朋友睇完話好準,我又睇bk好多人睇完話ok先去,但睇我又好似麻麻地,最慘係唔同cf睇既野又唔係好一致,搞到我都唔知信邊個好

男爵府

引用:年青人,點解想知呢。我有位八字師傅,我搵

原帖由 貓頭雀 於 15-03-22 發表
年青人,點解想知呢。
我有位八字師傅,我搵佢為我小朋友擇日,佢贈左我幾句,我覺得好準。
但亦因為我覺得 ...
可否介紹比我?我想擇日

侯爵府

ii2003 發表於 15-3-28 23:15
呢樣我都發生過
因為我有年好黑仔,之後就去睇過好多cf
有d人介紹話好準既,但批我都麻麻準
我見你係第二個POST提蔣文正師傅, 你找過佢? 你知佢好準? 好奇問問。

大宅

引用:Quote:原帖由+kicen+於+15-03-22+發表係咁

原帖由 1621 於 15-03-28 發表
睇紫微斗數,幾乎咩師傅都準,因為係計出嚟,只視乎解釋得好唔好
紫微斗數係關於咩㗎?要咩資料?

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:係咁既,本人只係一名年青人因為之前起呢個

原帖由 kicen 於 15-03-22 發表
係咁既,本人只係一名年青人因為之前起呢個論壇睇到D舊貼
曾經有人問過邊到批命同睇相準
因為本人現在比較迷 ...
後生仔,要思想樂觀先好去算命,有時未來知得太多反而更憂愁。

大宅

引用:Quote:原帖由+快樂股民+於+15-03-28+發表禪

原帖由 ii2003 於 15-03-28 發表
我岩岩先睇到你寫8字個度,你係過去都麻麻定未來都係?因為我睇左流年炸冇睇8字,因為佢過流年都會講埋之後 ...
想問睇8字同流年有咩分別?
如果想知將來性應睇咩?

大宅

引用:Quote:原帖由 1621 於 15-03-28 發表睇紫微

原帖由 Summire123 於 15-03-28 發表
紫微斗數係關於咩㗎?要咩資料?
計星象,要出生年月日同時辰,我廿年前睇過,好準

侯爵府

Summire123 發表於 15-3-28 23:30
如果想知將來性應睇咩?
睇流年即係一年運程, 睇8字通常表示睇一生運程, 但睇兩樣都要八字的。

大宅

引用:Quote:ii2003+發表於+15-3-28+23:15+呢樣我

我見你係第二個POST提蔣文正師傅, 你找過佢? 你知佢好準? 好奇問問。
因為我本身睇流年搵何廣善,佢$200但勁準,但佢上年10月離開了,咁我聽過將文正好準,但問過好似流年要800,所以最尾就擇左禪聲,因為佢350比較平d
其實我點解咁想知佢未來準唔準呢,因為佢同東x寶同另一個cf講既野唔同,但同何廣善就一樣,所以我想知佢是不是真的有料子,因為佢講我同朋友未來都好好,你知啦,太好既野都唔係好敢信

大宅

引用:Quote:原帖由+ii2003+於+15-03-28+發表我岩

原帖由 Summire123 於 15-03-28 發表
如果想知將來性應睇咩?
流年係一年年睇,每年睇既,8字係批一生

大宅

jodyfan 發表於 15-3-22 20:19
唔需要睇相,望下對父母,已知自己命苦。
請問何出此言?
您, 是我一個遙遠的夢~~~

男爵府

引用:Quote:原帖由 ritalau012 於 15-03-28 發表

原帖由 ii2003 於 15-03-29 發表
因為我本身睇流年搵何廣善,佢$200但勁準,但佢上年10月離開了,咁我聽過將文正好準,但問過好似流年要800 ...
東x宝唔準!

首頁
23456...8

尾頁

跳至