興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,thx

大宅

Apple Retail Store.

大宅

回覆:想買 i-phone有冇地方可以做分期

但有冇其他電器舖可以做呢?thx

大宅

回覆:candycsy 的帖子

apple 好似祗可以用匯丰信用咭但我冇呢張咭

大宅

衛訊可以 , 但我用恆生分要收3.5%手續費

大宅

回覆:janice12491 的帖子

請問如果當7千買機,咁3,5%即係要比幾多?thx

侯爵府

2023年兔年勳章

引用:請問如果當7千買機,咁3,5%即係要比幾多?th

原帖由 hoohoo20000 於 15-03-24 發表
請問如果當7千買機,咁3,5%即係要比幾多?thx
$100計3.5%即$3.5
$1,000計3.5%即$35
$7,000計3.5%即$245

親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

大宅

衛訊 d 機原來貴 d 嫁,我打左上恒生問,原來打上去做分期會平 d.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

如果有aeon咭, 喺下列商戶有分期~
https://www.aeon.com.hk/tc/html/credit-card/interest-free.html

大宅

但 i-phone 唔係到到有得做分期,

首頁

尾頁

跳至