跳至

首頁

尾頁

大宅

有B仔/B囡係食開卡洛塔妮羊奶片ga?
羊奶片係咪好過其它糖類營養產品呢?
之前有試食裝, 呀仔好鍾意食, 我自己試過又覺得幾好,
唔係好甜, ok喎 !

如果我個仔食開smartfish魚油, 咁又可唔可以同時又
俾呢d羊奶片佢食下既呢

Thank you ~

隻衰豬豬係我同爸b既心肝寶貝黎ga...哈哈!

”佢係2月15日出世的豬BB”

大宅

我個囡囡都有食呢個牌子既羊奶片, 以我所知隻糖佢係用羊奶粉做既, 完全好夠營養, 同埋佢唔會熱氣(因為食餅乾會好熱氣), 每日我通常會比兩至三粒阿囡食, 同埋阿囡都有食其他營養水, 我覺得無咩問題喎!

原文章由 vv888 於 08-6-20 14:09 發表
有B仔/B囡係食開卡洛塔妮羊奶片ga?
羊奶片係咪好過其它糖類營養產品呢?
之前有試食裝, 呀仔好鍾意食, 我自己試過又覺得幾好,
唔係好甜, ok喎 !

如果我個仔食開smartfish魚油, 咁又可唔可以同時又
俾呢d羊奶片佢食 ...

大宅

I also give my boy as a healthy candy, it can pacify his crying The sale also said it helps the teeth growth.
God bless you!

大宅

原文章由 yatyat07 於 08-6-20 15:00 發表
我個囡囡都有食呢個牌子既羊奶片, 以我所知隻糖佢係用羊奶粉做既, 完全好夠營養, 同埋佢唔會熱氣(因為食餅乾會好熱氣), 每日我通常會比兩至三粒阿囡食, 同埋阿囡都有食其他營養水, 我覺得無咩問題喎!

...

每日俾兩至三粒佢食都得, 會唔會多得滯ga

隻衰豬豬係我同爸b既心肝寶貝黎ga...哈哈!

”佢係2月15日出世的豬BB”

大宅

我岩岩攞左張單張來睇, 話每日可以食6-10片. 我都想買來俾個仔試下.....

原文章由 vv888 於 08-6-20 17:40 發表

每日俾兩至三粒佢食都得, 會唔會多得滯ga

大宅

我都係比試食裝阿仔, 佢好鐘意食. 我都想知那裏有得買

大宅

大宅

原文章由 ckymama 於 6-20-08 19:30 發表

呀仔一歲開始有食啦... 當獎賞甘囉, 一日都有食幾粒架

原味 $55.00 / CAN
雜味 $70.00 / CAN

各大藥房有售

大宅

吉之島, 屈臣氏都有得買

原文章由 ckymama 於 08-6-20 19:30 發表

首頁

尾頁

跳至