家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家响边度訂呢?求分享…
我想放一幅畫响客廳sofa後面

公爵府

回覆:有冇Jm屋企有油畫?

有呀!我對畫無乜要求,亦無研究,買淘寶貨咋。

男爵府

有時間可以去深圳布吉"大芬油畫村"行0下,果度好大, 仲係世界油畫主要出口地.響深圳有地鐵去, 夠你行一個下午.

大宅

引用:有呀!我對畫無乜要求,亦無研究,買淘寶貨

原帖由 danielboy 於 15-03-24 發表
有呀!我對畫無乜要求,亦無研究,買淘寶貨咋。
好靚!可否pm淘寶店資料比我?thank you

大宅

引用:有時間可以去深圳布吉\"大芬油畫村\"行0下,果

原帖由 dhcheung 於 15-03-25 發表
有時間可以去深圳布吉"大芬油畫村"行0下,果度好大, 仲係世界油畫主要出口地.響深圳有地鐵去, 夠你行一個下 ...
Thanks for sharing

公爵府

回覆:chloelittle 的帖子

大芬油畫村我都去過兩次,的確好多嘢睇,我都買咗d細油畫送俾屋企人。不過sofa後面那張大芬揾唔到,唯有淘寶。

公爵府

唔知點解我用手機pm唔到你嘅,會唔會用電腦上bk先PM到?定就咁喺呢度post條link其實得唔得架?

大宅

引用:唔知點解我用手機pm唔到你嘅,會唔會用電腦

原帖由 danielboy 於 15-03-27 發表
唔知點解我用手機pm唔到你嘅,會唔會用電腦上bk先PM到?定就咁喺呢度post條link其實得唔得架?

...
明白,甘不如試試post 條link,thank you!

公爵府

http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=25855252040&sid=1cbf8d78399a7a356360bc24acca6473&abtest=4&rn=29a0b26dd4a329c9bcd41ecbd64f2c3e

間shop叫非凡畫品

伯爵府

回覆:danielboy 的帖子

在淘寶search油畫就有?

大宅

引用:http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.h

原帖由 danielboy 於 15-03-27 發表
http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=25855252040&sid=1cbf8d78399a7a356360bc24acca6473&abtes ...
Thanks

首頁

尾頁

跳至