潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問突然收到信用卡單收左我MEMBERSHIP FEE USD99 = $782.68
我無理由申請架喎, 之前係買過一次野, 點會可能JOIN個咁貴既MEMBERSHIP呀
哎呀... 點會咁架, 可唔可以退架??

男爵府

hashtag影視迷勳章

引用:想問突然收到信用卡單收左我MEMBERSHIP+FEE

原帖由 momotam168 於 15-03-25 發表
想問突然收到信用卡單收左我MEMBERSHIP FEE USD99 = $782.68
我無理由申請架喎, 之前係買過一次野, 點會可 ...
應該係你買野時check out佢問你要唔要試佢既2-day shipping. 以後買野會寄快啲。之後會收返一年usd99費用。不過你可以隨時取消的,打電話去就得。

男爵府

同我一模一様!睇statement完全諗唔到點解,account又無顯示我有買過其他野,send email去問又話我嘅問題同我之前買嘅貨物冇關,真係激c!嬲嬲地cut左張咭,再透過咭中心去查呢筆數,我話我冇無授權amazon去扣!佢又冇係我amazon嘅account寫話我幫趁佢買free shipping,事後完全唔知點解扣美金99,我覺得呢個係昆人!

別墅

回覆:momotam168 的帖子

你只要send e-mail 去amazon,即可退回那us$99!

子爵府

回覆:Amazon membership 收費

contact them. they will give you refund. amazon has very good customer service.

amk650191    發表於 15-5-17 06:17

大宅

咁恐,啱啱先買完仲收左貨,會唔會我都中招今日收到貨仲嬲,果件NB仔仔衫膠章脱落,都唔個係咪番版,我有理由相信唔係正貨,估唔到會有假野!唔會再有下次

男爵府

我都申請緊退款
真係麻煩

別墅

回覆:momotam168 的帖子

啱啱都係Amazon買左野,想請教下如果佢個status 係shipping now,會唔會有tracking no.睇到架?

侯爵府

唔好 tick 第一個咪唔會收錢囉

男爵府

Amazon prime 有trial period. 試用過後要記得係account setting 度取消Amazon prime 個subscription 就唔會被扣$

amk650191    發表於 15-5-17 06:17

首頁

尾頁

跳至