影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

2015 年, 應該係 HK BOICE 最幸運與快樂O既一年!
CNBLUE 多次黎香港

容和SOLO CON
FNC 家族 CON
CNBLUE COMEBACK SHOW
起碼見三次~!! I'M LOVIN' IT!
鄭容和~
作為FNC BAND出身, SOLO 試金石, 許勝不許敗~!
2月19日, ONE FINE DAY 強勢出場! 直至3月30日得獎粗略總結如下:
韓國KBS Music Bank / SBS 人氣歌謠 / MBC Show Champion三冠王、
韓國實體最大榜 GAON CHART銷售冠軍!
myMusic日韓新單曲週榜冠軍
myMusic日韓單曲日榜冠軍
myMusic日韓新專輯週榜冠軍
myMusic日韓專輯週榜冠軍
KKBOX韓語新歌日榜冠軍
KKBOX韓語單曲日榜、週榜冠軍
KKBOX韓語專輯日榜冠軍
OMUSIC韓語單曲日榜冠軍
雖然你出一隻碟, 但BOICE 買唔同版本, 睇怕都買到快破產~

容和~ FIGHTING~!

李宗泫~
久休復演的二哥, 今年終於有幕前演出!
5月, 橘子果醬, 度身訂造, 吸血鬼角色~~~! 真係唔使打粉, 都白到可以BLINK BLINK 出鏡~!!

3-4月, 播放中的 " 我們結婚了 " , 釜山男人, 談起戀愛黎~
進取又直接, 殺你個措手不及~!
二哥~~~~~~~ 其實你係咪一直係扮羊食老虎架?!
總之有二哥~~~~~ 呀...春天都特別春天~~~~~~~~~~~~~~!!

姜敏赫~
我們的鼓手~ 今年有綜藝節目呀~!KBS 2TV新綜藝節目《勇敢的家族》, 1月23日正式開播!
大家多多關注~!

除此之外, 姜姜最近玩貓為樂~ 奇奇同达达~好可愛~!
喇喇~ 玩貓可以, 咪貓女上身呀下~~~~~

李正信~
今年有新嘗試呀~
M COUNTDOWN MC~~~~! 仲唱埋情歌~~~~~~WOW, 強~!

NEW MC ′씨엔블루 정신′의 출사표! (엠카와) 사랑에 빠지고 싶다 M COUNTDOWN 416화

CNBLUE 2015 年更精彩!

4月8日, 日單WHITE 發行, A盤,B盤,通常盤,BOICE 盤~
大家乖乖奉金~!
期待 7 月COMEBACK~~~~~~!! FIGHTING~!
P.S. 7 月COMEBACK 應該無行, 展望9月. 千祈唔好要我等到2016~

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

宗泫:
150328 我們結婚了 宣言夫婦 Ep.3

翡翠宮

好忙~ 大家繼續~
我去做嘢先~

新舊朋友仔, 唔洗客氣, 入黎SAY 個HI 啦~~!
RM 呀 RM 呀~~~~~!!! 極期待呀~!

子爵府

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XIV (14)

全力支持!到

子爵府

好媽媽勳章

回覆:WHO ARE U

到~

我結嘅二哥, 直頭係第二個人咁呀!

post 張我哋二家嫂嘅先~

天然美~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:WHO ARE U

Queenie_0012    發表於 15-3-30 12:45

伯爵府

我都貼條LINK先 二哥扑通扑印度預告
扑通扑通印度E01预告

Queenie_0012    發表於 15-3-30 12:45

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XIV (14)

翡翠宮

yy816 發表於 15-3-30 11:35
全力支持!到

NO.1

翡翠宮

wing2212 發表於 15-3-30 11:45
到~

第二~
WOW, 靚到丫~ 二哥暈晒~~~~~~~~~都似~!!

翡翠宮

fatdenden 發表於 15-3-30 12:31

NO. 5~
HAHAAAAA, 我好似係度呃POST~

男爵府

好媽媽勳章

Queenie_0012    發表於 15-3-30 22:19

男爵府

好媽媽勳章

wing2212 發表於 15-3-30 11:45
到~

確實幾靚女,尤其係淺啡色眼珠

男爵府

好媽媽勳章

大哥依家成日雙眼皮

子爵府

好鍾意呢張心心,貼多次相信大家唔會介意

男爵府

回覆:Queenie_0012 的帖子

Queenie_0012    發表於 15-3-30 22:19

男爵府

引用:好鍾意呢張心心,貼多次相信大家唔會介意

原帖由 yy816 於 15-03-30 發表
好鍾意呢張心心,貼多次相信大家唔會介意
嘩哈哈我同你心靈相通

男爵府

回覆:YM5366 的帖子

我仲諗緊睇平飛定貴飛好?後援會啲飛又怕佢好側

子爵府

引用:Quote:原帖由+yy816+於+15-03-30+發表好鍾

原帖由 YM5366 於 15-03-30 發表
嘩哈哈我同你心靈相通
容和比多幾個心,大家唔會介意

子爵府

引用:我仲諗緊睇平飛定貴飛好?後援會啲飛又怕佢

原帖由 YM5366 於 15-03-30 發表
我仲諗緊睇平飛定貴飛好?後援會啲飛又怕佢好側
今次我諗住睇平飛,留返彈藥第日睇CN

首頁

尾頁

跳至