嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

打去book,串爆冇禮貌姑娘話聽日下午6點先有得睇,叫我唔好早到,嚟到再等多兩個鐘先有得睇,咁點解要我早兩個鐘嚟等?小朋友有病咁辛苦仲要咁等

大宅

回覆:creambb 的帖子

Book對面匯豐樓上睇余則文醫生仲好啦

複式洋房

趙長城好勁 and he is a very nice person too ! 余則文好hea, D意見好官腔,兩個我都睇過.

珍珠宮

引用:趙長城好勁 and he is a very nice person

原帖由 jkollection 於 15-03-27 發表
趙長城好勁 and he is a very nice person too ! 余則文好hea, D意見好官腔,兩個我都睇過. ...
但係要同埋小朋友一齊等兩粒鐘,佢邊有耐性

子爵府

引用:Quote:原帖由+jkollection+於+15-03-27+發

原帖由 creambb 於 15-03-27 發表
但係要同埋小朋友一齊等兩粒鐘,佢邊有耐性
我都係睇趙 十分唔願意等 但可惜仔仔睇其他醫生幾次都唔好 睇趙一次就好反。谷住氣都要睇。次次都勁多人 等足一日 累到暈

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 creambb 於 15-03-27 發表但

原帖由 MYSONPY 於 15-03-28 發表
我都係睇趙 十分唔願意等 但可惜仔仔睇其他醫生幾次都唔好 睇趙一次就好反。谷住氣都要睇。次次都勁多人 等 ...
請問係咪要帶埋小朋友一齊等?家長去等先俾唔俾?

子爵府

引用:Quote:原帖由+MYSONPY+於+15-03-28+發表我

原帖由 creambb 於 15-03-28 發表
可媽媽先等的

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 MYSONPY 於 15-03-28 發表我

原帖由 creambb 於 15-03-28 發表
其實爸爸或媽媽是但一個去登記報到先,之後留底電話號碼,叫姑娘差不多到小朋友先打給你,但你臨走前再問問姑娘大約排第幾個,大約幾点有得睇,自己又就番啲時間再到。

複式洋房

真係勁。我女食其他醫生葯,成個星期未好返。食趙醫生既藥,第二日完全好返

複式洋房

所以次次等2個鐘都照等。比bb係讀玩下玩具,訓下覺

禁止訪問

回覆:趙長城好勁咩? 要咁樣排隊?

大宅

引用:打去book,串爆冇禮貌姑娘話聽日下午6點先

原帖由 creambb 於 15-03-27 發表
打去book,串爆冇禮貌姑娘話聽日下午6點先有得睇,叫我唔好早到,嚟到再等多兩個鐘先有得睇,咁點解要我早 ...
趙好 nice ,而且藥到病除。

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

真係唔知。 淨係知我細佬細個時係睇佢 (細佬都21 歲啦) 同埋有個阿姨兩個仔都係睇佢 (30 歲了)

趙醫生都仲係咁多人!

珍珠宮

Touchwood我小朋友下次都去試下睇佢,因為法國醫院又係要等兩粒鐘,仲要睇兩次先好,另外睇開中環嗰位要千幾蚊,好貴而且唔想過海

大宅

首頁

尾頁

跳至