夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:今晚就問老公,但開場白點講好,直接同佢講

原帖由 agnes1979124 於 15-04-10 發表
今晚就問老公,但開場白點講好,直接同佢講話睇到佢電話
你老公知唔知你睇佢電話先

子爵府

BK Milk勳章

回覆:agnes1979124 的帖子

唔好同姑9同其他人講住, 否則好易令C6覺得你令佢冇面, 更唔想反轉頭。

自己兩公婆傾下先。

子爵府

BK Milk勳章

我會直接問佢XX(個女人名)係邊個, 識左幾耐之類, 睇下佢有冇講大話。

不會提睇左佢電話, 費事佢成機嘈冇晒私隱。

男爵府

佢唔知我睇佢電話

大宅

回覆:各sis如你發現老公用wechat識女仔你會點

樓主,

您靠唔靠佢份家用 ?

如果您系獨力揹起頭家,個單位供甩哂系您名下的;您興師問罪,迫佢永不再犯;
講明如有再犯,掃佢出街兼離婚,完全無問題 !

但如必需要佢份家用,又想保住完整家庭,更加不想嘈。 我奉勸您不如當睇唔到,行埋就帶套,假日要佢交人,家用 買嘢 駛費 儘量要佢比。 減少佢可以運用去滾女的錢 !

把口叻少少的男人,就可能講幾句好聽說話 耍走您。 口臭無品大男人,隨時惱羞成怒,鬧完您一餐,跟著就明玩明滾!

結婚n年 對伴侶對到悶,工作主要為交家用,好悶。 聊下女 又下滾,閒過立秋! 老婆越話唔好越要玩

男爵府

我有工返,個家開支大,都要靠佢,層樓冇我地名,我心已死,講瞓佢可以瞓到有鼻韓

大宅

無嘅……
咪一切以攞最多的家用 同 儘量要佢交人為本囉 !
相處要客客氣氣,儘量多讚佢,令佢感覺良好,以便攞最多的錢。

有錢有時間就扮吓靚 同出外交際吓,一系就摶命做嘢 收埋d私已囉。

不時了解調查吓佢的收入同資產狀況,目的系為攞得幾多得幾多。

仲想爭取番d注視嘅,咪您又玩交友網,flirt 吓異性,又比機會佢知您咁做,睇吓佢又有mud反應囉 !

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好唔明啲男人咁鐘意上網識女仔,好無耐
我的生命由我主宰.

子爵府

又一單幼師做小三 咩個工種好得閒架咩

子爵府

引用:Quote:agnes1979124 發表於 15-3-27 16:12

原帖由 wing1388 於 15-03-27 發表
因為拍拖耐而結婚真係大錯特錯!
我唔明
拍拖耐而結婚同拍拖時間短而結婚有咩分別
之後都係要對住幾十年
係咪都會悶
咁早d結婚就唔會識女仔?
男人怕悶姐

未經本人同意,請勿轉載內容!

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆:eggpudding 的帖子

咁妳明唔明,點解以前啲人盲婚啞嫁反而可以白頭皆老?因為婚後先開始了解,到了解時已經過咗大半世。
但拍拖拍得耐,婚前已經了解晒,可以話冇晒神秘感,多數為責任而結婚,聽見都覺得唔妥啦。

百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

一見佢send 野就直接問佢同邊個wechat?再講你睇到個女人名。如果佢仲講大話既 ,咪自己諗下仲忍唔忍。

男爵府

尋日傾左,佢講普通朋友,見過一兩次見,我叫佢del左佢,佢唔想,之後第左部電話俾我,叫我del,我話我del,你咁心嗎,佢話咪del以後唔搵人傾計囉,講完之後佢瞓覺,我忍唔住喊,喊醒左佢,佢同我講對唔住,以後唔會,但呢條(次)唔知幾時會蚊得走,我真係好想去佢間學校產爆條大6 婆

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果唔過份 ,我會當睇唔到!

珍珠宮

開心吸收勳章

waiyuktsoi 發表於 15-4-11 15:30
好唔明啲男人咁鐘意上網識女仔,好無耐
因為啲小朋友爸爸多數30﹣40歲,對佢哋來講幾吸引的...
百花叢裡過,片葉不沾身。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

agnes1979124 發表於 15-4-11 23:14
尋日傾左,佢講普通朋友,見過一兩次見,我叫佢del左佢,佢唔想,之後第左部電話俾我,叫我del,我話我del ...
Delete之餘仲要block左佢,甚至成個apps剷走,
唔需要手軟,
之後對C6溫柔D丶嗲D,
多D讚C6(例如肯為你剷走個apps)
再繼續留意,
因為佢可以去姣婆間幼稚園搵人。
再絶D就同間幼稚園督爆,
等佢工都冇埋,
萬一你C6問你,
就知佢地仲有聯絡,
你要死撑唔關你事,
再閙返佢又話冇聯絡,
一於聲大夾惡。

男爵府

回覆:daydaydaisy 的帖子

點解咁講?之前有好多個係咩?

男爵府

我del+block佢之前,叫條女以後唔好再搵我老公,有咩講有咩傾同返你老公講,鬧爆佢囉

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

agnes1979124 發表於 15-4-12 22:26
我del+block佢之前,叫條女以後唔好再搵我老公,有咩講有咩傾同返你老公講,鬧爆佢囉 ...
但你C6知佢邊度返工,可隨時揾佢噃,點防避?
我覺得你要培養兩公婆親密感,
多D嗲下C6,做愛人的角色,
不要掛住湊仔和做家務,
更不要在性方面疏忽C6。

首頁

尾頁

跳至