婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我既99三朝兩日就搞我啲野,啲野一向都擺同一位置唔阻佢,佢抽起條根鐘意同我放入啲又放出啲,好地地個鞋盒又同我整爛一個角佢,之前已經發現佢問都冇問拎我櫃筒入面啲野出黎用,諗住佢都係用喺屋企已經唔去追究佢,今日又發現櫃筒入面有我既野整花左!

今晚諗住同個c6講比佢睇,佢睇完仲覺得我小提大做,話我啲野放櫃入面佢做咩要搞?咁多野唔搞就係要搞你呢啲野?我答佢呢啲問題你應該問你媽唔係問我,因為呢啲問題又要嘈交

好似我咁,你地99做過既野會唔會同番老公講,係咪同佢講就係錯?唔講就自己忍?我都已經唔要係求佢會話番佢媽,咁唔通我發洩下又唔得?佢仲話佢好辛苦要我睇諒佢

大宅

回覆:babywingleung 的帖子

我99都有搞我0的野架,仲要係貼身既底底,我係自己手洗既,洗完掛係廁所,但係次次出完街番黎永遠見到條底底,都會俾佢掛左係大門口問佢仲咩,佢仲要答我,我摸過唔乾,我咪掛係大門口吹
我有咩唔中意,睇唔過眼,我都會同我c6講,佢次次都會出聲話番佢阿媽,但係番房,佢都會叫我有時就就下佢老人家

翡翠宮

引用:我99都有搞我0的野架,仲要係貼身既底底,

原帖由 YingYing622 於 15-03-29 發表
我99都有搞我0的野架,仲要係貼身既底底,我係自己手洗既,洗完掛係廁所,但係次次出完街番黎永遠見到條底 ...
我掛入房

屋企有其他男人。。。

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

侯爵府

我的育兒心得勳章

回覆:你地99有冇搞你地啲野?

無搞,係明攞!拖鞋,襪,毛巾,披肩。。

sunnybaby1227    發表於 15-6-5 23:10

大宅

回覆:kapomama 的帖子

屋企除左c6冇其他男人,c6又唔中意我掛係房

大宅

cream090909 發表於 15-3-29 04:20

襪,毛巾???????????佢USE 你D 襪 &毛巾????

侯爵府

我的育兒心得勳章

引用:Quote:cream090909 發表於 15-3-29 04:20

原帖由 Pandorrabbity 於 15-03-29 發表
exactly!!!

大宅

引用:Quote:原帖由 Pandorrabbity 於 15-03-29

原帖由 cream090909 於 15-03-29 發表
exactly!!!
`WTF...好核凸呀

大宅

引用:無搞,係明攞!拖鞋,襪,毛巾,披肩。。

原帖由 cream090909 於 15-03-29 發表
有冇同你c6講?

侯爵府

我的育兒心得勳章

引用:Quote:原帖由 cream090909 於 15-03-29 發

原帖由 babywingleung 於 15-03-29 發表
有冇同你c6講?
佢知,寧願買過新既比我。。

大宅

同住好難避免。
不過最煩係有些奶奶唔同住都要手多去搞

大宅

引用:同住好難避免。不過最煩係有些奶奶唔同住都

原帖由 jimjimjim 於 15-03-29 發表
同住好難避免。
不過最煩係有些奶奶唔同住都要手多去搞
唔同住都照攪

大宅

回覆 babywingleung 的帖子

d男人係咁, 永遠幫住自己呀媽, 永遠唔覺得自己呀媽有問題
我有時會覺得自己嫁左係受氣, 真係唔嫁好過

別墅

我99都有搞我0的野架,仲要係貼身既底底,我係自己手洗既,洗完掛係廁所,但係次次出完街番黎永遠見到條底 ...
我99 好鍾意攪
又係話d 衫唔乾 分開掠到成屋都係
開打個窗成90 度
但講緊今朝洗完
邊會咁快乾

男爵府

之前一齊住既時候有睇我D野, 話我成日買落咁多衫, 又話我突然多左呢樣果樣...我心諗又唔係用你同你個仔錢, 駛唔駛望得咁緊

連我放櫃入面個櫃既野都摷, 最後搬走唔駛煩

男爵府

唔同住都攪!有次上來我到無端端偷入我廚房,話好心幫我洗野,但全部廚具比佢「省」花曬囉!

子爵府

牛年勳章

我99攞我啲鞋黎著,但明明我細佢一碼,佢都要夾硬著,仲問人好唔好睇仲試過拎我既頸巾黎用,話見我少帶(但我係成日帶,佢無理由睇唔到),有時仲問我有咩衫啱佢著,我即話我地size同style完全唔同,點知佢自己摷我衣櫃但我買衫佢次次都彈我買得難睇,佢心目中要買全部紅色就最好,有次我問c6係咪要個老婆日日著到好似利是封出門

男爵府

引用:我既99三朝兩日就搞我啲野,啲野一向都擺同

原帖由 babywingleung 於 15-03-29 發表
我既99三朝兩日就搞我啲野,啲野一向都擺同一位置唔阻佢,佢抽起條根鐘意同我放入啲又放出啲,好地地個鞋盒 ...
裝返個鎖?

大宅

我未生前同99住開頭99會搞,整得幾次我會發c6皮氣,之後c6爆99,之後就無再攪,收完衫接好都係就咁放床尾就出返去。
而家搬左,99上黎都會搞下,但只要唔好郁2個小朋友既野,我都由佢,無佢咁好氣。

男爵府

好驚驚,恐怖啊

首頁

尾頁

跳至