想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

睇到好多post 會痛到無朋友不止,仲有發燒,盤腔炎,發冷,我而家驚到死

別墅

回覆:睇完bk, 明天想縮沙唔敢照輸卵管

妳醫生有冇開定抗生素,敏感藥同止痛藥?我那時食定呢d藥,照完冇事,但照的時都會痛

別墅

回覆:grapechan 的帖子

佢無比呀,只叫我明天去消毒子宮,係咪食定好d?

禁止訪問

引用:睇到好多post+會痛到無朋友不止,仲有發燒

大宅

引用:睇到好多post 會痛到無朋友不止,仲有發燒

原帖由 chickenb 於 15-03-29 發表
睇到好多post 會痛到無朋友不止,仲有發燒,盤腔炎,發冷,我而家驚到死

...
我覺得生仔要經歷咁多個鐘陣痛都唔驚,何需驚嗰一刻的照輸卵管的痛呢?.......我照前都驚,但勇字行頭咋,最好我一路照一路心呼吸,不停同自己講放鬆,最後係連少少谷m痛都冇,10mins内完成,照完心安理得!......你加油!唔洗怕!

別墅

回覆:chickenb 的帖子

我星期五先照完,未照之前都好驚勁痛,醫生都有話,如果怕痛,可以食定粒止痛藥,我都係10鐘內搞掂,感覺好似谷M咁,忍一忍,都好快,加油!

大宅

同自己講照完好快有BB啦。吾驚

大宅

放心,我照完一d都唔痛

大宅

...
我11月照咗,唔痛,不過之後好似m咁流血流咗好多日。大致上冇太唔舒服喎,而且好彩照咗,原來有少少組織塞住個口……
唔駛驚!

大宅

我都好驚,不過決定下個月M完去照

別墅

回覆:Sammi11 的帖子

多謝你支持呀

別墅

回覆:YD0804 的帖子

多謝呀!我會加油

複式洋房

我醫生當時寫紙我出去照,話會痛,叫我照之前一個鍾食定兩粒必理痛會好啲,有啲係醫生開止痛藥畀佢,唔知你醫生怎解唔同你講。

大宅

我照前醫生已開抗生素同止痛藥,我覺得同平時做婦科檢查用鴨咀鉗冇乜分別。我仲要照完醫生話左邊見唔到顯影濟,可能係肌肉收縮,要即刻喺床上打支針再keep住唔郁等十幾分鐘之後再照,好彩兩邊都係通嘅。

我反而覺得最唔舒服嘅係照之前姑娘幫我清潔

複式洋房

chickenb 發表於 15-3-29 22:19

...
我之前照過, 但完全唔痛, 唔洗驚! 不過我就check到塞左一邊

子爵府

2018復活節勳章

唔洗擔心la, 我照之前食過止痛藥同抗生素, 照果時完全唔痛, 照完行得走得

大宅

...
我照個時
一d都唔痛

大宅

加油。
我未照前都好驚,照果時真係死忍。後尾痛到標冷汗同暈,抖左45分鐘先有力行返出黎。
但咁樣既痛楚換黎既結係冇塞,你會覺得值得!
共勉之,jm

大宅

唔洗驚!有需要就要做檢查,有好多jm都話初時有啲唔舒服 後黎好快就照完無事!

大宅

醫生開咗止痛藥同抗生素, 一D都唔痛, 同做婦科檢查一樣.
不過我食完嗰4粒抗生素之後, 肚痛咗1個下午,又瀉瀉地.第二日冇事照返工.

首頁

尾頁

跳至