跳至

首頁

尾頁

大宅

見你地搵d同一日出世嘅bb,好似好開心咁,有冇人都係今日出世呀,大家一齊傾吓計呀......我見到你地好多bb都已經轉身,但係我個女仲未轉呀,點解咁呀.......

別墅

報到!

曦曦一月八日係廣華醫院出世o架。

我bb都係呢兩個禮拜先話轉到身,但好懶,唔會好肯轉,你得閒同bb練下,幫bb一把,轉開就會想轉。我有d朋友bb都未轉呀,唔駛擔心。
我們愛,因為神先愛我們。

大宅

hi!我都係響廣華生喎,唔知我地有冇見過面呢?我係開刀生呀,你呢?

quote]原文章由 agneslee28 於 08-6-21 21:25 發表
報到!

曦曦一月八日係廣華醫院出世o架。

我bb都係呢兩個禮拜先話轉到身,但好懶,唔會好肯轉,你得閒同bb練下,幫bb一把,轉開就會想轉。我有d朋友bb都未轉呀,唔駛擔心。 ... [/quote]

別墅

你好呀!產房咪有兩邊房既,我係一號,一號得三個媽媽都係催生,二號好似有六個媽媽,我由早上催生到晚上七點生,我係順產呢。^^

原文章由 susuki925 於 08-6-21 21:49 發表
hi!我都係響廣華生喎,唔知我地有冇見過面呢?我係開刀生呀,你呢?

quote]原文章由 agneslee28 於 08-6-21 21:25 發表
報到!

曦曦一月八日係廣華醫院出世o架。 ...

大宅

嘩,你好勁呀,邊間房有幾多人都記得,我都已經唔記得啦....
原文章由 agneslee28 於 08-6-21 22:23 發表
你好呀!產房咪有兩邊房既,我係一號,一號得三個媽媽都係催生,二號好似有六個媽媽,我由早上催生到晚上七點生,我係順產呢。^^

大宅

Hi, my bb was born on 08/01/08, Nice to meet U~~我係養和生, 希望大家有機會做個朋友仔啦

大宅

hello,你個bb係男仔定女仔呀?得閒就上bk傾吓計啦!
原文章由 ElsaHY 於 08-6-21 23:22 發表
Hi, my bb was born on 08/01/08, Nice to meet U~~我係養和生, 希望大家有機會做個朋友仔啦

大宅

HI,私呀女都係8日出世,仲未會轉身,激se...你地吵b幾重呀,呀女成16磅,好重呀!

大宅

hi!我個女都係未轉身,只係成日抬高個頭,佢4個月打針嘅時候就15磅,而家唔知呀,因為冇磅過,下個月打針先知道!

原文章由 Kaka0418 於 08-6-22 18:10 發表
HI,私呀女都係8日出世,仲未會轉身,激se...你地吵b幾重呀,呀女成16磅,好重呀!

大宅

hi..nice to meet all of you...
我仔仔都係1月8日出世嫁..

大宅

Hi,

椒B都係8/1廣華出世, 我唔記得住邊間房, 不過應該係東翼尾房(近廁所). 我都係催生, 椒B到夜晚8點8至肯出嚟.

原文章由 agneslee28 於 08-6-21 22:23 發表

別墅

係啦,我記得個朝,我九點落到去,已經有好多媽咪係度,姑娘話個朝差不多每個媽咪都係催生呀。你係咪都係一早就催生喇?

我係北九生完之後住南冀呀,因為生阿b時發高燒,自己住一間套房。

原文章由 louiseter 於 08-6-23 14:47 發表
Hi,

椒B都係8/1廣華出世, 我唔記得住邊間房, 不過應該係東翼尾房(近廁所). 我都係催生, 椒B到夜晚8點8至肯出嚟.

大宅

報到,好耐冇上bk,遲咗,我係喺東區生既,我生嗰日好多都係大陸媽媽,不過我住喺二等病房,只有香港媽媽住,貴就貴啲,不過就好好多

大宅

Hi every mami:
我B女在聯合出生,佢成20磅啦正牌肥豬仔。

原文章由 Kaka0418 於 08-6-22 18:10 發表

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

hi...

我仔仔都係1月8號出世,係屯門醫院,我仔仔4個月已經識轉身lu
依家可以自己坐係到(約20秒)到la,可能佢出世輕(5.8kg)同細粒掛,依家都有15-6磅lu

大宅

hi,我個女出世嘅時候9磅幾,而家都係15磅多,所以我覺得佢唔係好識肥咁,佢又唔係次次都飲晒d奶,成日都喊,佢而家只係食5安奶呀,你地d仔仔,女女食幾多奶奶呀?

原文章由 cherrie421 於 08-6-24 01:39 發表
hi...

我仔仔都係1月8號出世,係屯門醫院,我仔仔4個月已經識轉身lu
依家可以自己坐係到(約20秒)到la,可能佢出世輕(5.8kg)同細粒掛,依家都有15-6磅lu

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 susuki925 於 08-6-24 13:20 發表
hi,我個女出世嘅時候9磅幾,而家都係15磅多,所以我覺得佢唔係好識肥咁,佢又唔係次次都飲晒d奶,成日都喊,佢而家只係食5安奶呀,你地d仔仔,女女食幾多奶奶呀?

...

我仔仔依家食7安奶,一日4-5餐,通常都同我清曬,就算食唔曬都係淨好少

大宅

我阿b都係1月8日係St. Paul出世, 佢宜家有19磅啦!
佢4個月已識反身, 最近就自己識坐, 企就只可以企大約2至3秒.

[ 本文章最後由 BiscuitBB 於 08-6-24 14:25 編輯 ]

大宅

原文章由 susuki925 於 08-6-22 16:18 發表
hello,你個bb係男仔定女仔呀?得閒就上bk傾吓計啦!

Hi.. susuki925 是BB仔啊~多多指教

民房

hi, 我個仔都是1月8號在浸會出生 ! 4 個月時15磅, 現在未知, 要下個月返健康院先知, 佢已經轉身, 轉來轉去, 看少一眼都唔得 !
不過佢現在不想食奶, 一日4 餐, 每餐只食4-6安奶, 之前食7安, 唔知係唔係想出牙 ! 最近佢個身出了好多熱非, 幾日都唔退, 唔知你地d仔女有沒有, 你地會搽咩呢 ?

首頁

尾頁

跳至