親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:alhkwok 發表於 15-4-2 03:31 你自己

原帖由 MissMaMa 於 15-04-02 發表
唔一定天宇架,去開牛車水就天宇,如果冇時間,亦都可以agent送飛到酒店。淘寶幾平我都唔買喇,冇事尤自可 ...
邊個agent會送去酒店?

大宅

引用:冇問題,我成日喺淘寶買門票,冇發生過問題

原帖由 mushroomcat821 於 15-04-02 發表
冇問題,我成日喺淘寶買門票,冇發生過問題
淘宝乜都有

珍珠宮

mushroomcat821 發表於 15-4-2 00:37
淘寶x2,天宇要去牛車水攞,比較麻煩!
但要一早比晒$, 我一定唔會喇.唔一定去天宇買, 有AGENT送票到酒店, 即時現金比錢都得, 方便靈活!

BTW, 淘寶有幾平?

男爵府

回覆:MissMaMa 的帖子

天宇喺淘寶都有賣門票,天宇USS賣280人仔,其他最平有260人仔,一家四口就差成百蚊港紙

珍珠宮

mushroomcat821 發表於 15-4-2 22:25
天宇喺淘寶都有賣門票,天宇USS賣280人仔,其他最平有260人仔,一家四口就差成百蚊港紙

...

最平260人仔, 即大約HK$330.
USS TICKET, 天宇門市係SG$62 (送 SG$5 food voucher + SG$5 gift voucher), 即大約係 HK$350.
JASON 都係一樣 SG$62, 但就唔知有冇再送VOUCHER, 但佢可以將D門票送上酒店, 超方便.

咁淘寶點算平? 仲要比晒錢, 想臨時唔去又唔得. 講真, 我就唔會淘喇.

男爵府

淘寶有一大堆野送架,連的士錢都可以攞返5蚊現金卷去買野,一樣有飲食5蚊卷,老實講,連天宇都喺淘寶度賣,其實唔洗怕既

男爵府

仲有,如果住得喺sentosa幾日而又確定其中一日一定會入,其實係買得過,因為佢係至到幾月幾號既門票,唔洗一定某一日,除左skyride and luge,其他好多聖淘沙門票都係淘寶最平,少數怕長計,幾樣門票就差好多錢了!

大宅

引用:仲有,如果住得喺sentosa幾日而又確定其中

原帖由 mushroomcat821 於 15-04-03 發表
仲有,如果住得喺sentosa幾日而又確定其中一日一定會入,其實係買得過,因為佢係至到幾月幾號既門票,唔洗 ...
我都buy淘宝,我買咗9xx人仔入場券,即港幣$11xx,而Jaxxn賣嘅飛兌港幣$12xx,天x我冇逐個item對價錢,我對咗一兩個item都見淘宝平d,又唔洗去牛車水拎票,所以我直接去淘宝訂

珍珠宮

mushroomcat821 發表於 15-4-3 00:16
仲有,如果住得喺sentosa幾日而又確定其中一日一定會入,其實係買得過,因為佢係至到幾月幾號既門票,唔洗 ...

唔係怕,只係個人習慣,如果價錢相若,唔鍾意買定門票冇得改行程。其實,所有旅行社的樂園門票,都冇指定幾月幾日,期限通常係幾個月。
btw,第一日住sentosa都冇問題,可以機場交收的。
另外,Luge 我只會去到至買,因買family combo最抵。

伯爵府

引用:Quote:mushroomcat821 發表於 15-4-3 00:16

原帖由 MissMaMa 於 15-04-03 發表
luge 我都會現場去買family package

大宅

引用:Quote:mushroomcat821 發表於 15-4-2 22:25

原帖由 MissMaMa 於 15-04-02 發表
我都係搵Jason買架,有齊優惠券架,佢仲可以送去機場交收唔駛自己走嚟走去,我昨日先去完USS

伯爵府

引用:淘寶有一大堆野送架,連的士錢都可以攞返5

原帖由 mushroomcat821 於 15-04-03 發表
淘寶有一大堆野送架,連的士錢都可以攞返5蚊現金卷去買野,一樣有飲食5蚊卷,老實講,連天宇都喺淘寶度賣, ...
我之前都考慮過淘門票,但最後還是選擇Jason,雖然Jason一定不是最平,但可以省卻去天宇的麻煩,也不用擔心門票到手的運送問題,因我沒有家人在內地收貨,靠集運轉幾個人的手,幾千蚊的票不想冒險

男爵府

引用:淘寶x2,天宇要去牛車水攞,比較麻煩!

原帖由 mushroomcat821 於 15-04-02 發表
淘寶x2,天宇要去牛車水攞,比較麻煩!
請問有冇淘寶介紹? 驚係淘寶買左假飛, 到時side錢又掃興, 謝

男爵府

引用:淘宝

原帖由 alhkwok 於 15-03-31 發表
淘宝
請問有冇淘寶介紹? 驚係淘寶買左假飛, 到時side錢又掃興, 謝

複式洋房

回覆:vami 的帖子

可吾可以俾Jason聯絡方法我吖?因為我月尾帶2個B去玩,thank you

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

回覆:請教點買新加坡樂園門票最平....

去牛車水買

伯爵府

引用:可吾可以俾Jason聯絡方法我吖?因為我月尾

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

回覆:be 的帖子

Thank you😘😘

男爵府

醒目開學勳章

回覆:alhkwok 的帖子

請問可否給我淘寶link,謝謝

男爵府