網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

同事有 淘寶戶口... 想申請埋 支付寶, 去到 銀行卡位置...
請問大家係唔係一定要在國內有戶口先可以申請到? 或是HK那一家都認可.?

THKS
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

翡翠宮

回覆:[支付寶]在HK那一張銀行卡可用來申請?

淘寶同支付寶帳户都可以喺網上申請到,唔洗銀行卡。你朋友打算用乜嘢方法付款?PPS、八達通、信用卡或便利店買到嘅支付寶購物卡?

珍珠宮

回覆:lyh80115 的帖子

支付寶 申請過程中 必要填 銀行和銀行卡,所以仍未申請成功,所以想問點樣先可申請成功?
thks

大宅

引用:支付寶 申請過程中 必要填 銀行和銀行卡,

原帖由 linggo 於 15-04-01 發表
支付寶 申請過程中 必要填 銀行和銀行卡,所以仍未申請成功,所以想問點樣先可申請成功?
thks

...
你揀淘寶香港版面

珍珠宮

回覆:wowwowdot 的帖子

支付寶 港澳用戶 咁之後?

翡翠宮

引用:支付寶 港澳用戶 咁之後?

原帖由 linggo 於 15-04-01 發表

支付寶 港澳用戶 咁之後?
呢個係申請實名認證喎,其實注册支付寶同淘寶綁定就可以付款。

珍珠宮

回覆 lyh80115 的帖子

# 剛睇....朋友的 淘寶和支付寶已 綁定.
應該可以付款......

首頁

尾頁

跳至