親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

小朋友一定好開心.地方好大,品種又多.值得一看.

景點地址:SIAM PARAGON

heiwai    發表於 15-5-13 00:40

複式洋房

請問入場費用多少?
謝謝

水晶宮

hashtag影視迷勳章

引用:小朋友一定好開心.地方好大,品種又多.值得

原帖由 kit2004 於 15-04-01 發表
小朋友一定好開心.地方好大,品種又多.值得一看.
好值得去

大宅

小朋友睇得好開心我係淘寶買門票連玻璃船110
店名悦开心泰国自X行

大宅

回覆:分享Siam ocean world bangkok

上佢地網頁訂飛平好多
我訂左family package 38xx Bath,2大2細包入場+5D電影+feeding boat同埋有4包popcorn & 可樂

翡翠宮

請問大概可以行几耐? 想預時間, 謝謝.

大宅

引用:請問大概可以行几耐

原帖由 aurora1204 於 15-04-11 發表
請問大概可以行几耐? 想預時間, 謝謝.
我上次坐埋船仔都係行左2小時左右~

翡翠宮

Moleex 發表於 15-4-11 20:09
我上次坐埋船仔都係行左2小時左右~
謝謝!

大宅

宜家係咪冇左買feeding boat既飛..好似得family package先有..
但我又唔係2大2小...

子爵府

引用:上佢地網頁訂飛平好多我訂左family package

原帖由 amychangsy 於 15-04-11 發表
上佢地網頁訂飛平好多
我訂左family package 38xx Bath,2大2細包入場+5D電影+feeding boat同埋有4包popcorn ...
請問上網訂是否要指定日子? thx

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆:katherine104 的帖子

請問玻璃船係咩?
可唔可以到時即場買入場卷?

伯爵府

回覆:分享Siam ocean world bangkok

我都係淘寶訂,但係玻璃船真係可以唔買

伯爵府

回覆 kit2004 的帖子

請問SIAM OCEAN WORLD 係咪可以即埸買飛入埸架?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆 kit2004 的帖子請問SIAM OCEAN WORLD

原帖由 SHARONJULIO215 於 15-05-12 發表

請問SIAM OCEAN WORLD 係咪可以即埸買飛入埸架?
係架。但你要睇埋某d show同玻璃船要睇時間。其實d show不睇也罷。但我已經唔記得咩時間啦。你睇下網有冇講

伯爵府

THANKS!因為佢地個網址入唔到去。
仲打算同小朋友坐玻璃船。

別墅

我將會去, 都係諗住上淘寶買.
同埋我早機去, 知唔知道邊度可以先寄存行李?

水晶宮

SHARONJULIO215 發表於 15-5-12 16:43

THANKS!因為佢地個網址入唔到去。
玻璃船其實係隻船仔下面有塊玻璃望到水入面既生物.兜一個圈唔使10分鐘.仲有個5d 好搵苯.可以唔睇.
其實係入面慢慢行睇下魚仲多.唔使睇佢其他野都夠.

大宅

引用:Quote:SHARONJULIO215+發表於+15-5-12+16:4

原帖由 kit2004 於 15-05-12 發表
玻璃船其實係隻船仔下面有塊玻璃望到水入面既生物.兜一個圈唔使10分鐘.仲有個5d 好搵苯.可以唔睇.
其實係入 ...
仲諗住坐玻璃船,因上次冇坐,齋行,好细好快玩完。。但唔去又冇乜節目岩小朋友同老人家

首頁

尾頁

跳至