懷孕前後

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

回覆:懷孕15週收到報告無唐氏以為安心...點知又有另一個惡號..

加油,祝福bb健康長大。

複式洋房

謝謝各位的回應安慰支持,我現在真的很無助,難關重重咁,真係唔想再受打擊,我希望明天再問問姑娘看看十六周能否早些抽羊水檢查,等我早些知道不用再等多三周,日子很難過,一日難過一日,我原本未收到通知前很享受去四處看下嬰兒用品,現在真係避開唔想唔望,其實我都想令自己正能量些,因為都怕肚內的小天使感受到不安,但是每日返工同事會說睇多些得意相生個靚女出來時,心都酸流流...現在真感激有呢個平台比我可藉詞抒發屈在心內的心情,謝謝回應的您們。

複式洋房

回覆:莙羭 的帖子

祝福你

子爵府

回覆:懷孕15週收到報告無唐氏以為安心...點知又有另一個惡號..

送上祝福

子爵府

祝福

大宅

樓主加油!祝福你!

大宅

祝福你同你嘅BB,要一齊加油呀!

洋房

Best wishes

別墅

加油呀~無事既! 放鬆心情先啦, 禁都捱到去十幾周, bb應該無事既! 樂觀d實有希望既! 你唔開心bb感覺到的… 加油

別墅

加油,祝福妳與bb

子爵府

妳有無宗教信仰,可以祈禱交比天主。

大宅

祝福你,加油

無需有萬次只需一次愛 未懼流眼淚

別墅

加油吖!唔好咁擔心,會冇事架!

別墅

樓主,加油並送上祝福!
當心情不好時,要記住老公和仔仔很愛你的,你已經比好多好多人幸福了!
加油,這裡很多人支持你!

男爵府

加油吖

複式洋房

加油呀! BB 都好努力咁生存緊...

Wish you all the best!!!

男爵府

上胎我既情況類似,都係做Oscar時發現bb頸皮厚,之後政府醫院安排我抽羊水,都係安排18週做。最終我既bb都唔係唐氏,而係其他染色體問題,所以你既心情我真係好明白,等待既時間真係好漫長,而且好痛苦,實在有太多未知數 。好愛亞b,又驚對佢太有感情,驚有咩事起上黎唔捨得。

呢段時間真係好難捱,但為左bb,媽媽要堅強呀,唔到最後一刻唔好唸放棄。你有無睇開私家?有無問私家醫生意見或可否安排16週抽羊水?

祝福你同bb,加油加油加油,為你打氣

複式洋房

謝謝以上各位之祝福及安慰...真的暖在心頭雖然大家不認識但這空氣上之鼓勵令本以為很無助的自己..多了份窩心..真的很感激。

我其實無特別傾向那方之宗教..各方面都會信同尊重..所以都呢段艱辛日子都不斷仰天禱告期頭大雨過後會遇見彩虹。

bbcmp﹕我睇開個婦科醫生放緊長假出外旅行,所以佢都是電聯我便再找不到佢,佢要4月中才回港,佢都話到時可以搵佢做或都建議我回醫院做因為佢地有RECORD好些..但剛也問過了醫院姑娘,佢地話本來是16週之後便可以做..但都是最好到18週做個結果會準確些...所以我都要忍受多3週才能做..才能知如何..

但等待時..真會有無形的無助....我有同肚內小天使講話媽媽很愛妳..唔希望妳會有什麼事..我同爸爸都非常希望見到活潑可愛的妳..所以妳要加油...努力..

但每晚仍是..睡不好..吃不下..因為本身由知道有左至今都是無胃口..聞唔到氣味.因此整個人都比未有前瘦了11磅..每天都迫自己要吃下面前要吃的東西..雖然辛苦..但知道要比她多營養也努力克服....

大宅

樓主,加油呀!

大宅

加油,祝福你

首頁
12345...11

尾頁

跳至