懷孕前後

跳至

首頁
23456...11

尾頁

複式洋房

加油呀!祝福你同bb都平安無事!

男爵府

回覆:懷孕15週收到報告無唐氏以為安心...點知又有另一個惡號..

Good luck n take care

別墅

加油媽媽 小天使會加油 你都要丫

複式洋房

回覆:莙羭 的帖子

祝福你和bb順利健康

複式洋房

多謝各位的祝福,這幾天我放假去了很多戶外地方散散心..陪陪個仔..心情是好了一點..不過都仍很擔心..心中最放唔開是為何偏偏要選中我?? 聽到很多女藝人都最近懷孕了..大多都是高齡的..而老公我也感到他只是表面安慰我..但到依家佢都唔主動對外說我有了..是因為佢仍未想面對..個最終結果..他很在意這個得來不易的小天使來臨..可是又要面對這麼大之考驗..我也是..我都有聽您們的話..每天都對小天使說加油我地很在意同愛妳的..而另一邊也會不斷祈求奇蹟會出現..好讓我們鬆口氣..但距離抽羊水之日仍有兩個星期之久..而且我真的很怕做羊水穿刺..怕痛..所以真的希望各位JM可以比到很多支持我..謝謝各位...

大宅

加油! BB 一定平安無事的, 祝福你們

男爵府

引用:如果政府醫院做抽羊水,可以加多一千蚊左右

原帖由 elainelingchai 於 15-04-01 發表
如果政府醫院做抽羊水,可以加多一千蚊左右做個快速測試,2-3日有result。
另外,有d關於triple X既資料,
www. ...
睇完。

佢話會比較高,但有正常智商同生育能力,只係學習可能有障礙。

咁係點既障礙呢?如果智力正常咁障礙喺邊方面?佢既解釋我有啲confuse

大宅

回覆:懷孕15週收到報告無唐氏以為安心...點知又有另一個惡號..

祝福你

別墅

樓主,加油!我好明白你的心情,我由bingo到而加28w...條路唔容易走,幸好最終冇事。所以樓主你要相信自己同你的小天使吖你要知道小天使同你一齊努力緊架

大宅

引用:多謝各位的祝福,這幾天我放假去了很多戶外

原帖由 莙羭 於 15-04-08 發表
多謝各位的祝福,這幾天我放假去了很多戶外地方散散心..陪陪個仔..心情是好了一點..不過都仍很擔心..心中最 ...
祝福,加油

洋房

唔好擔心,希望可為您送上祝福!

大宅

樓主, 加油呀, 希望你一切順利. 好明白曾失去過, 唔想再失去的心情.

別墅

認識瑞士牛牛第一回

放心,抽羊水只係拮支針落去果下有少少痛,抽完又會㩒住個針口位,因為大力㩒所以先痛。不過因為喺醫院要等,加上個人會好緊張,所以抽完一放鬆就好攰。

別墅

認識瑞士牛牛第一回

回覆 iamsosad 的帖子

學習障礙可以係讀寫障礙,語言障礙等,即係其實智商係冇問題,d嘢佢地係識既,不過可能將d字反轉寫,又或者語言表達上不清楚

複式洋房

祝福你

大宅

為你加油!抽羊水不痛的!只是好驚!我本人一胎抽了2次!因為第一次抽左樣本有問題,e生建議抽多一次!好緊張同害怕,結果出來一切安好。
明白你心情,加油呀。

別墅

媽媽和BB 都要加油! 祝福你們

大宅

樓主,我好明白你感受,因為我囝囝都係驗唐氐時驗到XYY, 多左個Y, 當時我都崩潰了,但睇完多d資料,覺得自己接受到就支持落去啦,我冇再抽羊水驗,因為唔想知結果,加上就算係唔係有事,我都唔會放棄bb, 佢就快6個月大啦,佢同正常冇分別,只係高左少少,希望佢一直都正常成長啦

大宅

祝福你!
加油!
BB 一定會健健康康去到你的身邊!

別墅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

引用:Quote:原帖由 elainelingchai 於 15-04-01

原帖由 lazycat317 於 15-04-01 發表
睇完資料覺得xxx都未必太大問題(個人覺得唐氏仲嚴重),其實你今次咁難得有,會唔會考慮點都保留呢

...
X2 可能情況都未必咁差。

首頁
23456...11

尾頁

跳至