跳至

首頁

尾頁

男爵府

晚上10點幾11點仲係好嘈,搞到晚晚要關上window...都唔知啲家長點解唔駛小朋友返屋企訓既 有時10點幾想訓下教,唔得, 太嘈喇.....關晒window都聽到,真係想報警呀!!唉,不過咁又報警咪又係死自己啲行家,自己隻佬做邊行先得架....到佢開工時接埋啲咁既duty又係慘既

一日都係啲家長點解仔女10點幾仲唔訓架,仲係公園大聲叫囂

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

新個個公園??瞓唔到真係好辛苦

複式洋房

原文章由 fc1668 於 08-6-22 00:15 發表
晚上10點幾11點仲係好嘈,搞到晚晚要關上window...都唔知啲家長點解唔駛小朋友返屋企訓既 有時10點幾想訓下教,唔得, 太嘈喇.....關晒window都聽到,真係想報警呀!!唉,不過咁又報警咪又係死自己啲行 ...

係?個公園距離你間 house 好近嘅咩?

子爵府

牛年勳章

原文章由 ckljames 於 08-6-22 00:59 發表

係?個公園距離你間 house 好近嘅咩?

依家D家長係唔理小朋友,一係遷就佢地,話點就點.
我諗你要忍耐一吓,新屋邨係咁,過一段時間會好D.

大宅

好媽媽勳章

我係正公園樓上喎,
遲下憤左就唔覺.
反而d 車聲先勁.

複式洋房

原文章由 fc1668 於 08-6-22 00:15 發表
晚上10點幾11點仲係好嘈,搞到晚晚要關上window...都唔知啲家長點解唔駛小朋友返屋企訓既 有時10點幾想訓下教,唔得, 太嘈喇.....關晒window都聽到,真係想報警呀!!唉,不過咁又報警咪又係死自己啲行 ...

冇計喇,你住咁低,我就好d,又唔係面向果邊,所以聽唔到
你報警一陣接果個識既,人地就話你,想做死人咩

子爵府

我老公話lee幾晚返家時經過個公園(晚上十一點幾)個公園果兩張兵乓波枱都有人打緊波,我仲問佢係咪青少年,點知佢話有老有嫩 ,好心噤夜就返屋企瞓啦

首頁

尾頁

跳至