影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好消息!將於5月26 日退伍的宋仲基首部回歸之作已落實!他將攜手宋慧喬出演KBS新劇《太陽的後裔》。

宋慧喬與所屬公司近期就是否出演該劇進行了積極商討,並最終決定出演。而目前正在搜查大隊服兵役的宋仲基,經紀公司表示他在退伍前都將認真履行兵役義務,有關退伍之後的作品,將在進行充分準備後投入拍攝。
《太陽的後裔》是金恩淑作家的新作,而宋慧喬繼《那年冬天風在吹》後時隔兩年回歸電視熒幕,加止是宋仲基退伍後的首部作品,三人的組合令人非常期待。此外,演員陳久、金智媛等也加盟該劇。不過目前該劇尚未確定具體編播時間,預計今年下半年播出。

伯爵府

回覆 JP 的帖子

宋仲基、宋慧喬 確定出演KBS 2TV新劇《太陽的後裔》

KBS 2TV新劇《太陽的後裔》男、女主角終於確定啦!將由即將服完兵役的宋仲基和宋慧喬攜手合作,不知道大家期不期待?

據了解,《太陽的後裔》製作方與宋慧喬所屬社UAA於近期對於是否出演該劇做了積極討論,最終確定出演;而宋仲基所屬社代表則表示:「宋仲基正在搜查大隊服兵役,並於5月26日退伍,在退伍之前都會認真履行自己的兵役義務。而關於退伍之後的作品,將會進行充分準備並投入拍攝,請多多支持。」
雖然該劇未確定具體播出時間,但預計於下半年播出。另外,《太陽的後裔》是一部描述聯合國維和部隊軍人與無國界醫生之間的浪漫愛情故事,為金恩淑作家的新作品,她曾寫出許多聲名遠播的電視劇,如:《秘密花園》、《繼承者們》、《紳士的品格》等,令人期待。

伯爵府

回覆 JP 的帖子

宋慧喬宋仲基搭檔《太陽的後裔》共譜戀曲

KBS 2TV新劇《太陽的後裔》製作公司公佈主演陣容,宋仲基、宋慧喬、陳久、金智媛等大腕加盟。

《太陽的後裔》以陌生的極端環境背景,通過夢想愛情和成功的年輕軍人和醫生們講述了生活的價值,宋仲基和宋慧喬分別扮演特戰警備隊大尉和魅力十足的軍醫。
宋仲基將於5月26日退伍,之後經過充分的準備將會投入退伍後首部作品的拍攝中。而宋慧喬在中韓活動都非常活躍。
此外,值得信賴的演員陳久和金智媛也正式加入該劇。在劇中陳久和宋仲基在同一部隊,並擔任副士官。他將和扮演軍醫的金智媛開展一段特別的浪漫愛情。
該劇由曾執筆《巴黎戀人》、《布拉格戀人》、《秘密花園》、《紳士的品格》、《繼承者們》的編劇金恩淑和《女王的教授》金元錫攜手合作。金恩淑的每部作品都以感性的臺詞、快速的情節發展、共鳴的主題抓住了觀眾的心。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

仲基同金智媛襯啲,宋小姐我麻麻,不過因為仲基我都會睇。

男爵府

回覆 JP 的帖子

除了閃碩, 仲基都, 一定支持支持!!
  JKS Zikzin  

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:宋仲基、宋慧喬確定出演新劇《太陽的後裔》

都係令人期待之作!

伯爵府

豆袋兔 發表於 15-4-2 11:56
回覆 JP 的帖子

除了閃碩, 仲基都, 一定支持支持!!
閃碩位居首席

其他男神都唔少

J2明晚11點播仲基套【狼族少年】,你睇過未?

男爵府

回覆 JP 的帖子

剛看完閃碩"愛情雨"後, 要冷卻下…..尋晚開了"狼少年" , 看了大半了!
  JKS Zikzin  

琥珀宮

畀面勳章

JP

有人會好失望

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:JP有人會好失望

原帖由 cocok 於 15-04-02 發表
JP

有人會好失望
我真係好失望呀乜你唔失望咩

我覺得仲基同宋小姐唔係好襯

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 15-04-02 發表JP有

原帖由 ccdccl 於 15-04-02 發表

唔失望呀,99.99%肯定唔係彬彬拍,點會失望!!! 我期待睇宋仲基,睇下毒唔毒到我

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

wyl 發表於 15-4-2 11:28
仲基同金智媛襯啲,宋小姐我麻麻,不過因為仲基我都會睇。
我一樣對宋小姐 麻麻

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+ccdccl+於+15-04-02+發表我真

原帖由 cocok 於 15-04-02 發表
唔失望呀,99.99%肯定唔係彬彬拍,點會失望!!! 我期待睇宋仲基,睇下毒唔毒到我

...
我估你50%中,你而家幾傾向嫰口

子爵府

又姐弟戀?!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+cocok+於+15-04-02+發表JP有

你覺得仲基同邊個襯呀?
喬妹我ok喎,有顏值,演技又唔差

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+ccdccl+於+15-04-02+發表我真

原帖由 JP 於 15-04-02 發表
你覺得仲基同邊個襯呀?
喬妹我ok喎,有顏值,演技又唔差
可能因為喬妹大過佢,而且仲基又童顔,我覺得善良的男人果陣佢同文彩元幾襯,其實韓國D女星我都唔係識好多咋,朴敏英都應該襯架

伯爵府

引用:Quote:原帖由+JP+於+15-04-02+發表你覺得仲

可能因為喬妹大過佢,而且仲基又童顔,我覺得善良的男人果陣佢同文彩元幾襯,其實韓國D女星我都唔係識好多 ...
咁全智賢襯金秀賢、李寶英襯李鐘碩,都好多人接受到,視乎劇本同主角點演繹啫

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

金編終於睇仲宋小姐, 我有預感呢套得.

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+ccdccl+於+15-04-02+發表可能

原帖由 JP 於 15-04-02 發表
咁全智賢襯金秀賢、李寶英襯李鐘碩,都好多人接受到,視乎劇本同主角點演繹啫

...
可能開始左就會襯,千頌伊同都敏俊都越睇越襯

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 15-04-02 發表唔失

我估你50%中,你而家幾傾向嫰口
基本上我like高大斯文靚仔有氣質,佢係咪??

同埋我真係幾like喬妹 又靚又有演技!!

首頁

尾頁

跳至