派對情報

跳至

首頁

尾頁

別墅

上個星期訂左個barbie蛋糕,順便爭取D福利,老闆話比9折我地DBK媽咪啊!又唔駛成個月落訂。因為我問左另外一間(南區),成千蚊(5磅),成個月前落訂才得個九折,$900幾。
而家我個蛋糕620咋!抵幾多!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/671602/ef1.jpg[/img]

民房

打算訂楓葉蛋糕

請問係咪只要講係BK媽咪就可以有折扣呀?
係就實在太好了!

別墅

Yes,老闆好好人架!後生仔黎架!
原文章由 sabrinajoan 於 08-6-22 13:11 發表
請問係咪只要講係BK媽咪就可以有折扣呀?
係就實在太好了!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/671602/ef1.jpg[/img]

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 baby951104 於 08-6-22 13:40 發表
Yes,老闆好好人架!後生仔黎架!

我上個月訂左2個呀, 都無折,咋吓老闆形先~ d蛋糕真係好好味~

別墅

咪就係你介紹我至去訂囉!真唔該晒!真係好好味!最緊要唔係好甜。
原文章由 maggielau0705 於 08-6-22 19:10 發表

我上個月訂左2個呀, 都無折,咋吓老闆形先~ d蛋糕真係好好味~

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 baby951104 於 08-6-22 22:36 發表
咪就係你介紹我至去訂囉!真唔該晒!真係好好味!最緊要唔係好甜。

係呀~ 不過6月岩岩我妹囡囡生日,我遲左訂,訂唔到,最後訂左雪糕蛋糕,都好正~
遲d聖誕節party又搵佢訂蛋糕先~

大宅

有沒有link可以睇到呀?

複式洋房

I just ordered. Also, I've asked the boss whether we can have discount and they gave us 10%. We have ordered 6 pounds Micky and Minnie Cake. There will be 2 cakes but they will put into 1 big box. Originally, $500 for 1 Micky or Minnie cake includes Micky or Minnie. Our cake costs 900 now with 100 discount.

BTW, there's no web site. You need to go there to order. The shop is very very small .

別墅

copy條link睇睇啦!http://myleoworld.homeip.net/magazine/view.php?mag=etw&issue=665&site=11027148
原文章由 baby951104 於 08-6-22 10:25 發表
上個星期訂左個barbie蛋糕,順便爭取D福利,老闆話比9折我地DBK媽咪啊!又唔駛成個月落訂。因為我問左另外一間(南區),成千蚊(5磅),成個月前落訂才得個九折,$900幾。
而家我個蛋糕620咋!抵幾多! ... [/quote]

[ 本文章最後由 baby951104 於 08-6-24 12:44 編輯 ]

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 baby951104 於 08-6-22 10:25 發表
而家我個蛋糕620咋!抵幾多! ...

係呀, 係呀, 我今日先訂完, 真係有9折呀, 我仲同個老細講話你呢期好紅呀, 因為bk好多人都稱你間店好味, 佢不停係度笑, 我訂左個5磅barbie都係6佰幾咋, 真係唔該你呀......baby951104.

別墅

唔好咁客氣,有好野大家分享嘛!
原文章由 IFC 於 08-6-24 17:10 發表

係呀, 係呀, 我今日先訂完, 真係有9折呀, 我仲同個老細講話你呢期好紅呀, 因為bk好多人都稱你間店好味, 佢不停係度笑, 我訂左個5磅barbie都係6佰幾咋, 真係唔該你呀......baby951104.

:wahaha ...

大宅

要提早幾多訂ga
rachel 7月13日開party 呀

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 euka 於 08-6-25 11:14 發表
要提早幾多訂ga

星期日最好早3星期啦,佢地而家好紅,好多人訂呀~ 早d啦~如果你場地都已經訂左,響邊度攪呀~請唔請埋我呀~哈哈~

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 euka 於 08-6-25 11:14 發表
要提早幾多訂ga

我個囡7月12日開party, 我就係昨天訂左啦, 我諗你都要快d去訂啦, 因為驚個師傅會full booking唔做呀.

大宅

Maggie

Still in MacDonald because too lazy to arrange in club hosue or so grand at beach like u, haha

Welcome u and Athena to come, haha

I have just called the cake shop, the man said that it is OK to include by booking, but no need to leave my name or detail(???)
Rachel like Cinderlla, but we like Mermaid...
I have visited the cake shop at Shamshuipo. but
my husband said that it does not look good

My mobile, pl check pm.

原文章由 maggielau0705 於 08-6-25 12:29 發表

星期日最好早3星期啦,佢地而家好紅,好多人訂呀~ 早d啦~如果你場地都已經訂左,響邊度攪呀~請唔請埋我呀~哈哈~

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 euka 於 08-6-25 18:39 發表
Maggie

Still in MacDonald because too lazy to arrange in club hosue or so grand at beach like u, haha

Welcome u and Athena to come, haha

I have just called the cake shop, the man said that it is OK ...

我明天call你啦~

男爵府

請告知楓葉的地址?? 另外他們有否送貨服務??
thanks.

大宅

下星期囝囝生日, 昨日C6訂0左一個3磅Thomas蛋糕, c6已同佢哋講, 我太太是BK mama, 但只有95折, 喺唔喺要mama親自去訂先有9折.

原文章由 maggielau0705 於 08-6-22 19:10 發表

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 hello_mimi 於 08-6-26 00:32 發表
請告知楓葉的地址?? 另外他們有否送貨服務??
thanks.

尖沙咀山林道 , 23171755 你打去問幾號我唔記得,響間酒樓隔離,有得送到mtr, 火車站個d,收20蚊車費,送到家中就唔知啦~

首頁

尾頁

跳至