婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

引用:好恐怖可能老人家覺得冇所謂,但佢唔諗下仔

原帖由 sumsum_so 於 15-04-08 發表
好恐怖可能老人家覺得冇所謂,但佢唔諗下仔仔同新抱都覺得好大問題之前大陸有單新聞係兩 ...
尼單我記得。

男爵府

回覆:99俾c6鬧走了

一個字:爽

禁止訪問

引用:用出咗街做例子,都起碼好過用生緊仔做例子

大宅

引用:Quote:原帖由+樂希媽媽+於+15-04-08+發表用

原帖由 QQfishma 於 15-04-09 發表
係lor
我地出咗街99都會照上來,佢完全不覺得屋主不在家有問題

大宅

好難得c6今次明知99會唔開心都肯出聲,之前不知要我硬食幾多野,我連呻下都俾佢話返轉頭

大宅

回覆:wingwong1102 的帖子

你老公真好,我老公就唔會,當佢媽係寶

翡翠宮

有時真係要鬧下先得,唔係佢唔會避忌

複式洋房

好hurt wor

大宅

其實好睇個人嘅,以我媽為例,佢每朝都會係我同老公返工前黎我屋企幫我揍女,就算佢有鎖匙,佢都唔會自己用鎖匙開門,佢會照㩒門鐘嘅,就算我哋唔知醒無開門比佢,佢就打電話入黎嘈醒我哋等我哋開比佢。我試過問佢點解唔自己開門入黎,佢答我話唔方便喎

禁止訪問

回覆:樂希媽媽 的帖子

別墅

有d人明知唔鐘意都會照自己開門入屋,有次仲借埋小朋友過橋(老公家姐的女兒3歲)99說:係佢話要靜靜雞上黎咋

大宅

引用:99教而不善,假期期間又突然㩒密碼入屋,一

原帖由 wingwong1102 於 15-04-08 發表
99教而不善,假期期間又突然㩒密碼入屋,一向錫老母的c6好聲好氣提佢上來前打個電話先,99死撐話佢帶野食俾 ...
以前自己住,99試過帶哂佢成屋D衫泥洗,then乾。仲自己係埋度訓。

別墅

我都係因為呢個原因同男家反面
佢哋唔識尊重人唔代表我唔需要被尊重,既然係咁就大家各行各路,如果有人再咁唔識趣嘅我就會報警,但最重要嘅係c6知道你係企梗唔係純粹講下就算

大宅

原帖由 wingwong1102 於 15-04-08 發表
99教而不善,假期期間又突然㩒密碼入屋,一向錫老母的c6好聲好氣提佢上來前打個電話先,99死撐話佢帶野食俾 ...
:

公爵府

咁樣你99會唔會好傷心啊?其實好多時阿媽都係咁…覺得自己嗰仔仲細…唉

大宅

甘個仔就話係你既者, 係你睇住大者,有無唸過個新抱唔係?

仲有,按照「係佢生就全個都係屬於佢」既理論,甘個孫都係屬於你地,甘佢有無問過你地比唔比睇?

甘又使唔使3 個一齊沖涼先?

痴痴地

複式洋房

回覆:wingwong1102 的帖子

別墅

引用:Quote:原帖由+ymancwm+於+15-04-08+發表坐

坐月果陣,我泵緊奶,佢老人家都照開門入來,我即時反應係鬼叫,佢仲唔即刻出返去,話「我唔係睇你,我睇bb ...
我BB滿月次後去99屋企食飯都試過,我係姑仔間房餵緊奶,點知99無啦啦沖入黎坐係我隔離望住我餵奶,我忍佢唔出聲再將件衫拉底d,點知姑仔又無啦啦沖埋入黎,一次又係咁兩次又係咁,有一次連我46個二哥都沖埋入黎.........我覺得自己好似做緊真人show咁,勁唔開心!我同46講,叫佢下次見到咁既情況唔該開聲叫佢地唔好入黎,我會好尷尬,點知我46竟然話:車!驚咩啫,都睇唔到咖啦!大家都係女人,我真係聽完之後我就冇再去99屋企,直至bb轉全奶粉...d 99完全唔會尊重下人,自己中意點就點....好討厭!

大宅

引用:Quote:原帖由+wingwong1102+於+15-04-08+發

原帖由 Amissalam 於 15-04-13 發表
我BB滿月次後去99屋企食飯都試過,我係姑仔間房餵緊奶,點知99無啦啦沖入黎坐係我隔離望住我餵奶,我忍佢唔 ...
你c6甘講野架,我都唔中意比人見到裸體囉

別墅

引用:Quote:原帖由+Amissalam+於+15-04-13+發表

原帖由 Dragonbaby2014 於 15-04-13 發表
你c6甘講野架,我都唔中意比人見到裸體囉
我46一返到99屋企就好自然咁當我透明,自己做自已野,我想求救都冇用,好似聽唔到我講野咁,所以我極度討返99度!仲要次次去親都成11點幾差唔多12點先捨得走,又累又眼訓仲要湊住個B,我老公返親99度都唔多理我感受~

首頁

尾頁

跳至