興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無人帶寵物去呢度睇過病,醫生ok嗎?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

我家既鼠刺兔都係呢間睇, 我搵開 Dr. Julian (肥佬醫生)

熊仔鼠 (五隻) : 皮膚病, 斷腳, 眼晴問題, 子宮蓄膿

刺蝟 : 身體檢查

兔兔 : 絕育, 腸停, 脫三對門牙
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

別墅

Thx Miriam! 請問收費合理嗎?是否指定睇Dr Julian會可靠D呢?我家兔仔尋日突然間無胃口,成日無食嘢及飲水,今朝先食番少少糧及飲番多D水,所以問定邊個醫生好準備定先。

男爵府

荃灣仲有一間享和珍禽..
VET 同NURSE 都有好多年睇小動物經驗

HEUNG WO EXOTIC VETERINARY CENTRE

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

mirimiri 發表於 15-4-13 11:12
Thx Miriam! 請問收費合理嗎?是否指定睇Dr Julian會可靠D呢?我家兔仔尋日突然間無胃口,成日無食嘢及飲 ...
唔貴, 價錢合理.

我睇慣 Dr. Julian, 診所仲有另外兩位女醫生, 其中一位都有養過兔兔, 若果 Dr. Julian 唔得閒你可以問姑娘應該睇邊位最好.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

別墅

回覆 masterunion 的帖子

Thx! 等我記低先

別墅

回覆 miriam 的帖子

Thx a lot! 好彩兔仔今日胃口好番D,暫時觀察下先。

複式洋房

前排我都帶左貓bb去呢間睇,係女醫生黎,真心覺得幾好
醫生同姑娘都好好,幫貓貓做哂所有檢查,係無問題先會幫你打針,本身係諗住幫貓貓打第一支針,但最後檢查到眼同耳仔都有d問題,開左7日藥 ,價錢合理! 貓貓而家好反哂,

首頁

尾頁

跳至