單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

現在講暑假好似長遠左d, 但我的嗜好很難找同道中人。

我想識喜歡跳舞的家長及小朋友. 我本身超喜歡跳舞, 以前我仔都上dance class學了三年, 今年才停學.

希望認識有共同興趣的朋友, 暑假有機會一齊跳。
唔識跳都可以約, 有心的話有義工導師教。

複式洋房

原來無人鐘意跳舞,,定還是以為我去跳大媽廣場舞?
我跳拉丁ballroom, country line dancing(Saturday night fever 個d),swing, salsa, Mambo, Kpop都得。
亞仔跳過拉丁, country line dance, 鐘意Kpop,同break dance. 想搵個差不多年紀的女仔。

男爵府

引用:原來無人鐘意跳舞,,定還是以為我去跳大媽

原帖由 kawanty 於 15-04-15 發表
原來無人鐘意跳舞,,定還是以為我去跳大媽廣場舞?
我跳拉丁ballroom, country line dancing(Saturday nig ...
你幾歲?

複式洋房

70後,個樣呃得下人。
你也跳舞嗎?小朋友幾歲?跳甚麼舞?

大宅

手腳唔協調的路過。。。
我都係想跳舞減肥

複式洋房

回覆:想識有共同興趣的朋友,可以暑期約埋出黎

去邊到跳呀?

複式洋房

snowmeow 發表於 15-4-15 20:46
手腳唔協調的路過。。。
我都係想跳舞減肥

好減得肥, 我到而家仲係96磅, 24.5吋腰.
有跳開咩舞?

複式洋房

Cherinebb 發表於 15-4-15 21:17
去邊到跳呀?

你邊區? 跳邊隻舞?
小朋友跳還是家長跳? 我都想同個仔搵partner, 等佢執靚d. 佢太渣.

暑假會同佢跳swing, 中環試堂.
拉丁, salsa, mambo, country line dance無諗住特別搵其他老師, 我地有私家免費老師. 自己跳的話, 只需要搵地方, 我只係想搵多d人share場租. 我西鐵沿線都方便.

別墅

我都想學下拉丁,但完全唔識,亦都想跳下鄭多燕減肥

複式洋房

引用:Quote:Cherinebb+發表於+15-4-15+21:17+去

原帖由 kawanty 於 15-04-15 發表
你邊區? 跳邊隻舞?
小朋友跳還是家長跳? 我都想同個仔搵partner, 等佢執靚d. 佢太渣.
我對跳舞有興趣,但唔叻,學過下ballet 同jazz .. 囡囡都學過ballet .. 其實跳咩都冇所謂,我對拉丁都有興趣,場租要幾多到架?

複式洋房

chuchumoon 發表於 15-4-15 23:06
我都想學下拉丁,但完全唔識,亦都想跳下鄭多燕減肥
鄭多燕我幫你唔到, 拉丁就得. 完全唔識唔緊要, 有心學就學得識. 拉丁好易.

複式洋房

Cherinebb 發表於 15-4-15 23:37
我對跳舞有興趣,但唔叻,學過下ballet 同jazz .. 囡囡都學過ballet .. 其實跳咩都冇所謂,我對拉丁都有興 ...

有平有貴,
康文署的57-100/以內, 地區/時段/大小有平貴分別, 但只係俾個壁球室你, 無鏡. 仲成日book唔到場, 十個人的話每人十蚊或以下.

正式舞室150-250/hr 之間, 有鏡, 彈性地板(唔傷腳), 去開3個, 荃灣西鐵/港鐵兩個都係大約100-150/hr, 尖沙咀A2出口150/hr, 有10個人的話每人十零蚊一個鐘, 不用付導師費.

我咩場都無所謂, 唔好太遠, 有人share就得.

大宅

引用:Quote:Cherinebb 發表於 15-4-15 23:37 我

原帖由 kawanty 於 15-04-16 發表
有平有貴,
康文署的57-100/以內, 地區/時段/大小有平貴分別, 但只係俾個壁球室你, 無鏡. 仲成日book唔到 ...
我有興趣,pm左你

複式洋房

引用:Quote:Cherinebb+發表於+15-4-15+23:37+我

有平有貴,
康文署的57-100/以內, 地區/時段/大小有平貴分別, 但只係俾個壁球室你, 無鏡. 仲成日book唔到 ...
我OK呀^^唔駛俾導師費好抵喔

複式洋房

haydenden1023 發表於 15-4-16 09:41
我有興趣,pm左你
已覆pm.

複式洋房

Cherinebb 發表於 15-4-16 12:57

尖沙咀定荃灣啊?
我都想尖沙咀多d. A2出口行10步, 幾方便.
荃灣行十分鐘, 到暑假時無瓦遮到咁行好辛苦.

會不會帶埋小朋友來呢? 我想同個仔搵PARTNER, 新學唔緊要, 佢都好渣, 有6-10歲女仔請介紹下.

複式洋房

Cherinebb 發表於 15-4-16 12:57
真係有10個人的話係唔錯的. 但我真係諗住夠十個人才BOOK.因為試過在另一個論壇, 儲了5個人, 一出席只得2個,
場租我自己墊支左先, 一BOOK4堂的話, 我肉赤.

如果咁少人我返屋企跳(村屋有地方), 場租都慳返, 但咁樣好寂寞.

複式洋房

引用:Quote:Cherinebb+發表於+15-4-16+12:57+我O

尖沙咀定荃灣啊?
我都想尖沙咀多d. A2出口行10步, 幾方便.
荃灣行十分鐘, 到暑假時無瓦遮到咁行好辛苦.
2個地方我都ok😉
我囡囡6歲,仔仔5歲 .. 你搵到人可以搵我吖
不過要帶小朋友就要夾下日子~ 我應該會帶囡囡

大宅

我仔仔2歲可以參加嗎?

複式洋房

Katelyn^.^ 發表於 15-4-17 16:07
我仔仔2歲可以參加嗎?

無問題. 拉丁喎. 有男仔來實在太好嘞, 佢肯跳到大第時好吃香.
我仔都係2歲幾3歲左右開始學latin, 6歲轉country line, 但而家打拳停左年幾無跳. 退步中.
尖沙咀ok嗎?

首頁

尾頁

跳至