懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:2 015年12月預產期媽媽揮手區

今日check到bingo,拎左醫生紙,12月8日,星期六去威院排期。我週期一向好長43-49日,我估有可能遲多一星期。
BTW, 咩叫照閃閃?

大宅

其實我D 經期一向唔準,我都唔知而家係第幾week~
星期五拎左假下午去威院排期,另外約左私家醫生11/5產檢。

大宅

引用:Quote:原帖由+MsPicasso+於+15-04-16+發表

原帖由 MarieKiang 於 15-04-19 發表
我同你一樣唔準,我星期五都去了威院,但就得唐氏期及產科期,但我21april去睇私家,我仲要今年35剛高䶖。你幾 ...
唐氏安排左May 26,產科就Aug24,我自book左May11去睇一次私家先。而家咩都都照過睇過,感覺好唔實在。最有感覺係久不久扯住痛同胸漲痛。

大宅

回覆 MarieKiang 的帖子

book左健康院喇~ 我都唔知可以打電話去,去完醫院排期我就去埋健康院喇,橫疊拎開假去排期嘛~ 我健康院29/5 見呀!

大宅

littlelizz 發表於 15-4-19 13:27
我三角立又冇扯住喎...
係個胸有啲脹....
妳地打算幾時參加啲媽媽會?講座嗰啲?
我諗住過左3個月先參加媽媽會同聽講座,而家好似太早,仲係好唔實在咁.....我久不久食野會反胃,好快唔想食,但冇嘔。如果唔係未有M到同埋久不久會扯住痛,我真係唔覺自己有左~ 不過爬文先知,原來我上星期訓覺手痺同鼻塞應該都係一D 懷孕反應黎~ 我手痺初初仲以為自己肥左,仲白痴咁諗過自己會唔會血管唔通有心臟病=.=

大宅

你地同左屋企人同朋友講左未?

首頁

尾頁

跳至