自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我食過k11間hyatt, 金域假日, grand hyatt, 千禧新世紀, 請問仲有邊間可以一拖一?

九龍酒店 & marco polo果3 間都唔可以一拖一。

thx.

大宅

引用:我食過k11間hyatt, 金域假日, grand hyatt,

原帖由 kachun0123 於 15-04-16 發表
我食過k11間hyatt, 金域假日, grand hyatt, 千禧新世紀, 請問仲有邊間可以一拖一?

九龍酒店 & marco pol ...
我都想知

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

PUSH

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

add@prince buffet 9歲以下唔駛錢

複式洋房

可以一拖一意思係咪1大人拖一小童?

小童限幾歲?

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我食過k11間hyatt, 金域假日, grand hyatt,

子爵府

引用:add@prince buffet 9歲以下唔駛錢

原帖由 blueski 於 15-04-16 發表
Where? How much ?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

引用:add@prince buffet 9歲以下唔駛錢

原帖由 blueski 於 15-04-16 發表
呢間要二個大先再free一個細

子爵府

Wanchai Grand Hyatt

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

zoesychan 發表於 15-4-16 15:53
唔係嘛,早兩個星期食過,兩大人,兩小朋友free喎

伯爵府

引用:Quote:原帖由 blueski 於 15-04-16 發表add

原帖由 zoesychan 於 15-04-16 發表
cafe marco先係兩個大人一個3-8歲小童free,
add@ 果間一拖一

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:zoesychan 的帖子

add@prince上星期食咗,2大免費2細

男爵府

引用:Quote:原帖由 zoesychan 於 15-04-16 發表

原帖由 YUUI 於 15-04-16 發表
cafe marco先係兩個大人一個3-8歲小童free,
add@ 果間一拖一
啱啱打去add問, 要2大先free1小。

想試下其他, 唔知有冇其他可以1拖1 ?

公爵府

LC116 發表於 15-4-16 15:43
Where? How much ?
太子酒店,$458+10%

大宅

回覆:blueski 的帖子

好味嗎?多野食嗎?

男爵府

回覆:buffet6歲以下免費(1拖1)

想知

伯爵府

引用:Quote:原帖由 YUUI 於 15-04-16 發表cafe

啱啱打去add問, 要2大先free1小。

想試下其他, 唔知有冇其他可以1拖1 ?
oh,咁快轉左,可惜

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

kachun0123 發表於 15-4-16 13:02

點解我今日打去BOOK,5歲要收錢?K11 HYATT

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

LedTV 發表於 15-4-17 15:50
點解我今日打去BOOK,5歲要收錢?K11 HYATT
我地係3個大人...1個1歲BB,1個2歲,1個5歲。

男爵府

引用:Quote:LedTV 發表於 15-4-17 15:50 點解我

原帖由 LedTV 於 15-04-17 發表
我地係3個大人...1個1歲BB,1個2歲,1個5歲。
最近果次係1月尾去, 亞女5歲冇收錢喎 。不如打去問多次定係改左制無耐?

首頁

尾頁

跳至