興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

儲咗七部平板+五部手机,我實在太鈡意佢地,七部我每日like边部就用边部,係咪好敗家?所以唔再買喇,大家如果入到嚟睇鈡意留吓言,唔鈡意都攞走两分啦!hehe........

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

子爵府

回覆:我嘅tablet同smartphone大合照

仲有两部老古董

black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

大宅

我都有部陳年tab唔捨得放二手

子爵府

引用:我都有部陳年tab唔捨得放二手

原帖由 eltontth 於 15-04-18 發表
我都有部陳年tab唔捨得放二手
係咪好好用所以唔捨得放丫?八掛問吓。

子爵府

samsung我剩係用過note1,其它都係買国產机,图片中有两部馳為,两部pipo,同雜嘜机,其實国產都幾好用架。

大宅

引用:Quote:原帖由 eltontth 於 15-04-18 發表我

原帖由 呀咩956 於 15-04-18 發表
係咪好好用所以唔捨得放丫?八掛問吓。
金屬機身,又薄,一代好機

首頁

尾頁

跳至