夫婦情感

跳至

首頁
12345...59

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:misselsa0125 的帖子

好緊張丫!樓主唔好咁快瞓丫!

大宅

A已經無再主動打比我,我一打比佢一係無接,一係講唔夠一陣就收線..我覺得好無引.....anyways, 我覺得佢係仲LIKE我既...
好喇,就返Hong Kong了。咁代表學期就完(我係做12班既交流生,好似Hong Kong的F.7)。我地畢業有個畢業PROM...(好似BALL咁,男仔女仔著得好靚,去跳舞)。咁我同A講我會去,因為我有個鬼仔約左我,而我又想見識下。A唔比,話如果我去,去就落D溝女....我覺得佢好無理,我話我去左你都唔知啦,我又唔係要同個鬼仔做D咩。A話咁好吧,大家玩得開心D。線掛了......我同A第一次哎交....估唔到A咁幼稚, 好低B。
好!咁大家玩得開心D,不過我又點會開心丫。個心成晚都諗A係咪真係會落D....個晚返到屋企同HOST FAMILY飲左D酒。之後上床便訓,以為A嚇我之嘛,所以明天至算。
第二朝我打比A,香港係夜晚,電話裡面環境好嘈,我問A係邊,A話咪落D囉....
我無言了.....
http://c1img.cyworld.co.kr/img/myAvatar/2011/myAvatar_17004744_1.gif

別墅

回覆:我的青蔥歲月呀~~

keep going!

大宅

之後我CUT了線,我喊.....點解A可以咁對我?我好嬲!我一心等A打返比我,可惜....A無。我就諗係咪完左喇?唔係話等我咖咩?我知道我同A如果過得到呢一關我地會好好...但依傢係點?
第二日,A打返比我,話尋晚咩事都無發生,只係嚇下我,唔會有下次,我信A,真的。
之後A話我就返Hong Kong,之後會同我去邊去邊。。。話1年終於完了,我個刻覺得好幸福。因為我覺得我同A都好叻,可以接受異地戀,信心又多了。

http://c1img.cyworld.co.kr/img/myAvatar/2011/myAvatar_17004744_1.gif

珍珠宮

醒目開學勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

繼續~~~~
我有兩隻大小魔怪""

大宅

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆:小露比* 的帖子

大宅

大宅

正!!!

大宅

回覆:Ning媽 的帖子

大宅

返到香港,好開心可以再見到A。第二日我就同A出左一日街,我一見到A有一種陌生又熟悉的感覺,我直覺覺得有D野唔同左,直覺吧!可能耐無見。怕羞
ANYWAY,個日過得好開心,A 個日仲同我買左隻情侶錶,A話平時見錶如見人喎。我真係好鐘意好鐘意A,我同自己講我要好好珍惜依傢既日子。
返左香港快一個月,同A既感情變得好穩定。有一晚我地係車上面傾計,我問A點解會等我,A話因為覺得同我一齊好夾,有唔想再同其他女仔一齊既感覺。A問我咁我呢?我話: 我愛你多過自己.......我想我老公就係你。我話你係我初戀,人人話無可能一個到尾,同埋我仲咁細個..... A 話信我,我地得咖!我哭了。。。
有日我媽咪又問我想唔想返美國讀書,老實說:我想!我想讀大學。不過.......A呢?如果我再走會唔會好似上次咁大work out到?定會無左?我唔識點簡.....我仲咁細個,讀完書都係22到啫。A會等我既。到時我地結婚,好我決定同A講.....

大宅

大宅

追!

大宅

我遲遲都開不了口,最終A問我其實係咪又要走了?我話我想讀大學,我想以後生活好D,我同A講我一有假就返Hong Kong。我唔會識第二個.....
A話: 好!我等你。。
之後我要忙住大學個D野,同DADDY,MAMMY去好多講座。我見小左A好多。
大學既野攪好,我下個月要走。A開始有意無意咁拒絕同我出街,有次講電話,我:係咪唔捨得我?所以逃避我?
A話: 唔係,我唔...係
我:咁??
A: SORRY...我地分手吧!你要好好讀書,你值得更好.....
我:............

禁止訪問

大宅

我:點解?
A: 我覺得自己配唔起你,你大學生,我呢?只係中三畢業,你父母係唔會比你同我一齊咖
我:我父母唔理我咖,只要我鐘意我幸福就可以
A:但係我唔幸福呀
我:你會咖...........(我已經喊了)
A;SORRY。。祝你幸福....BYE BYE.....

我之後打比佢已經打唔通了,又太夜我無可能去咁遠搵A。我就上綱睇下A會唔會係線上,我一定要問清楚,我唔要咁樣完左.....我一邊打電話,一邊等A上線。可惜...我等唔到。突然ICQ傳來一個MSG。。。
SKY: 好耐無搵你,今日突然想起,你過得好嗎?
我個刻喊得仲勁.......

大宅

我同SKY講我失戀了,我好想死。SKY叫我打比佢,SKY依舊溫柔,同2年前一樣,只係多了一份成熟。一個本來已經就快被我忘記的人,一把熟悉的聲音又再係我耳邊出現,我個心定左好多。我同SKY講我同A既野,SKY依舊幫我分析。因為SKY,我個晚就暫時張A放低左。但心疼依舊。
SKY原來考完A LEVEL。考不上大學,所以就快去澳洲讀書。我就問SKY,不如見個面,我地做真正既朋友?SKY話你READY,我READY。SKY仲話如果呢個READY係2年前,唔知所有野仲會唔會唔一樣呢?

我好多謝SKY,唔係SKY,我個晚應該死左。。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

好啦。。。打多一段啦。要訓啦

一早我眼都腫哂,我打比A,電話通左。不過A好冷淡,我從未見過A係咁。我又再喊過。A叫我唔好再搵佢,佢話其實今次見返我已經無以前咁鐘意我,不過唔想我唔開心,A話有試過努力咁去令自己好似以前咁,但唔得。老實說A講咩我已經唔入腦,因為我覺得佢講大話,無可能唔鐘意,咁又送錶比我?A話我有努力過,但SORRY。我問A係咪一DD感覺都係喇?A話:3成,夠唔夠去愛一個人 ?如果你覺得夠,我地可以再一齊,但我怕會最尾呢3成都無埋個陣,你會仲HURT。。我話3成?幾時開始得返3成?A話我仲係美國個陣。。之後A講咩我已經忘記了,我只係知我心死了。同A收線後我喊住打比SKY。我話我依傢要見你.......

禁止訪問

畀面勳章

首頁
12345...59

尾頁

跳至