美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

早係 兩年前已經join過Reexxx 既CPS 同激光療程。 的而且確我覺得佢係做得唔錯, 而且做完之後皮膚真係有改善。 但我唸join過既人都會知道收費, 真係都唔平。

經朋友介紹下,先知道原來佢地嘅cps係可以有得買係屋企做。 於是上個星期去買左, 包括循環更新治膚療程20% peel, 仲有支refill裝既中和液!

當然自己係屋企做同埋去美容院做確實有所
所不同, 盡量令到做既時候唔會太差, 我加左 蘆薈gel 同埋4月份beauty box 買既面膜。開始做!

如果有人有做過呢一個更生活膚療程我都唔需要再介紹 步驟。 自己做同埋去美容院做最大的分別就係時間要掌握得好好。 始終果酸都係一隻高 刺激既物品。
第一次做我就停留係面上面一至兩分鐘在用中和液沖洗。 如果覺得可以的話下一次再增加時間最多去到5分鐘。
最後加強保濕,之後就完成。

當然呢樣咁好既野,我都有比未婚夫試,膚色白左好多, 好明顯佢係勁多死皮!

補充返我買20% peel 30 ml加補充裝中和液大約$800左右。 sales姐姐講可以用到10次左右。所以可以唔洗去Rxxxxx做!

有時間仲可能做下海藻直針。咁就可以keep住年年25歲!哈哈!

大宅

回覆:《純分享》 自家Cps 果酸換膚

做中和的過程會否很難?

珍珠宮

回覆:verlia 的帖子

請問你响邊度買 ,thx

複式洋房

Pls pm 在那𥚃買,因為店做實在貴,thank you

別墅

响邊樹買㗎?

禁止訪問

伯爵府

where did u get the set?

男爵府

Can u pm me where to buy, thx!

伯爵府

where to buy. pls pm

子爵府

引用:早係+兩年前已經join過Reexxx+既CPS+同激光

原帖由 verlia 於 15-04-19 發表
早係 兩年前已經join過Reexxx 既CPS 同激光療程。 的而且確我覺得佢係做得唔錯, 而且做完之後皮膚真係有改 ...
中和果part你用噴既方法定濕棉花方法?

別墅

引用:做中和的過程會否很難?

原帖由 lovecutienpl 於 15-04-19 發表
做中和的過程會否很難?
唔難做。小心啲就得架啦!

別墅

引用:Quote:原帖由 verlia 於 15-04-19 發表早係

原帖由 ming0314 於 15-04-20 發表
中和果part你用噴既方法定濕棉花方法?
我係用噴既方式中和的。總知希望同Reexxx 做既一樣

別墅

引用:請問你响邊度買 ,thx

原帖由 ddfannybb 於 15-04-19 發表
請問你响邊度買 ,thx
我都係水貨舖頭買的。你地可以上網搵,search Renxxx Cps 應該會有資料的。我都係咁搵返黎。哈

別墅

引用:where did u get the set

原帖由 callmebabe 於 15-04-20 發表
where did u get the set?
圖中,Aloe gel同B5 mask 係你可以自由組合的。重點係中和液同20% peel

珍珠宮

呢個brand嘅peel我都係美容院做過, 大約600蚊一次, 算唔算貴呢?
我都有係水貨店問過成set嘢要700-800蚊...你買呢set幾多$?

別墅

引用:呢個brand嘅peel我都係美容院做過, 大約600

原帖由 rex13 於 15-04-20 發表
呢個brand嘅peel我都係美容院做過, 大約600蚊一次, 算唔算貴呢?
我都有係水貨店問過成set嘢要700-800蚊... ...
美容院做都係大約六百零蚊左右。 而呢se t我買都係800左右,但可以做10次左右。所以都ok

大宅

美容院我都係做四百蚊,不過覺得佢做得一般,我都打算自已做,30%, around $3xx。
中和液我有朋友俾我就唔買了

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 rex13 於 15-04-20 發表呢個b

原帖由 verlia 於 15-04-20 發表
美容院做都係大約六百零蚊左右。 而呢se t我買都係800左右,但可以做10次左右。所以都ok

...
噴嘅方法好似好容易噴到眼,,, 我美容院都係掃上去ja....

水晶宮

我喺美容院做,用掃打圈掃, 掃兩次,再fu中和液,又會做番個mask倒模,雖然喺美容院做幾百蚊一次,但感覺安全d舒服d。

大宅

多謝分享, 但我唔敢自己做我笨手笨腳, 又易訓著。

首頁
12345...6

尾頁

跳至