夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好奇一問,有無JM試過戀上有婦之夫而個有婦之夫和太太因小朋友而逹成共識過幾年會離婚..是否好覆雜呢

大宅

即係一個有夫之婦搭上一個有婦之夫

複式洋房

回覆:shirleysfashion 的帖子

子爵府

四角關係太擠逼。傷人又傷已。而且我相信有報應。

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:好奇一問,有無JM試過戀上有婦之夫而個有婦

原帖由 shirleysfashion 於 15-04-20 發表
好奇一問,有無JM試過戀上有婦之夫而個有婦之夫和太太因小朋友而逹成共識過幾年會離婚..是否好覆雜呢 ...
我係老餅。
我主觀地覺得個有婦之夫呃個有夫之婦,話咩為仔女唔離婚住。其實遲啲實分手。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

因住俾人趙完鬆。
女人要愛惜自己,
有個家庭已很忙,
邊有時間搞咁多野。

大宅

引用:好奇一問,有無JM試過戀上有婦之夫而個有婦

原帖由 shirleysfashion 於 15-04-20 發表
好奇一問,有無JM試過戀上有婦之夫而個有婦之夫和太太因小朋友而逹成共識過幾年會離婚..是否好覆雜呢 ...
離婚又如何?有夫之婦都係有夫呀,唔通人地離婚個女人又離?

子爵府

回覆:4角關係

咁都信
個人夫係真係愛個人妻小三嘅話就即刻離婚啦
等幾年同老婆離婚?飛咗個人妻都未離啦
食多幾年免費餐咋,咪傻啦

琥珀宮

佢今日可以為你放棄一頭家, 他日一樣可以為其他人放棄你

伯爵府

回覆 RAY媽 的帖子

係囉,蠢人!岩岩騙騙,先揾到人上當架!
過好,每一天!

伯爵府

回覆 Winnie 的帖子

女人就係易比男人既甜言蜜語騙上手,個腦生銹冇晒分析能力!
過好,每一天!

公爵府

shirleysfashion 發表於 15-4-20 00:02
身邊有朋友試過,有夫之婦戀上有婦之夫,複雜到不得了,然後發展落去,原來人夫有暴力傾向,朋友後悔想退出關係,但被虐打,朋友為自衛拔槍相向(事情發生在美國),人夫報警,結果當然係朋友吃虧,好彩法官同情,冇判入獄,只做社會服務令,否則連護士牌都可能被釘,咁就真係賠上婚姻之餘,又冇埋工作

翡翠宮

有無咁既事? 一定有既; 問題係你遇唔遇到尖嗎.

瑪瑙宮

人地老婆點解應承幾年後離婚呢? 幾年姐係幾多年呢?

瑪瑙宮

mugtaitai 發表於 15-4-20 10:47
身邊有朋友試過,有夫之婦戀上有婦之夫,複雜到不得了,然後發展落去,原來人夫有暴力傾向,朋友後悔想退出 ...
果然係孳緣.

大宅

回覆:Nancy20090615 的帖子

幾年後都同第二個啦!咪做免費雞啦!自己有家庭就咪搞咁多嘢啦!

公爵府

Nancy20090615 發表於 15-4-20 10:58
果然係孳緣.
係。其實朋友老公好錫佢,但嗰排啱啱升左職,忙左好多,又成日飛,少左陪佢,咁啱呢個人夫口甜舌滑,tum 得佢好開心,咁就開始左,人夫甚至冇承諾會離婚,只係想同佢玩下。身邊所有朋友都力勸呢個朋友及早回頭,當時佢好似中左降頭咁,聽唔入耳,到被虐打先至醒覺,但已經太遲

瑪瑙宮

mugtaitai 發表於 15-4-20 11:02
係。其實朋友老公好錫佢,但嗰排啱啱升左職,忙左好多,又成日飛,少左陪佢,咁啱呢個人夫口甜舌滑,tum 得 ...
好恐佈. 咁判左服務令之後, 個女人有無離婚?

公爵府

Nancy20090615 發表於 15-4-20 11:05
好恐佈. 咁判左服務令之後, 個女人有無離婚?
朋友當然離左婚,佢老公冇可能接受個老婆咁。離婚後佢好似失左蹤咁,而家冇人知佢去左邊,我地班朋友同佢老公反而有 keep 住聯絡,佢老公後來再婚,新太太離過婚,帶住一個女,佢視如己出,後來再生左一個仔,兩姊弟感情好到不得了,如今兩個仔女都好大了,細仔都就來入大學了,一家好融洽。我見到佢地一家,都會諗起我朋友,如果當日佢唔係行錯一步,今日呢個幸福家庭就係佢嘅,但而家佢唔知喺邊個角落斯人獨憔悴,雖然話自己攞來,都替佢傷感

kkkk9527    發表於 15-4-20 12:06
Nancy20090615    發表於 15-4-20 11:23

民房

回覆:shirleysfashion 的帖子

我係呢個甘複雜關係即主角之一…最后我選擇放手…

首頁

尾頁

跳至