親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

公爵府

畀面勳章

注意: 我的不是最平(7月份旺季+上遲BOOK), 只供參考!

CX $4764 2大2小 4晚酒店 23-28/7(零晨去返)參考

https://www.cathaypacific.com/cx/zh_HK/flightoffer.flight-offers-to-south-east-asia.economy-class-to-singapore.html?ACTION%3Dnull%26ENTRYPOINT%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.cathaypacific.com%253A80%252Fcx%252Fzh_HK%252Fflightoffer.flight-offers-to-south-east-asia.economy-class-to-singapore.html%26ENTRYLANGUAGE%3Dzh%26ENTRYCOUNTRY%3DHK%261A_RLOC%3D%26DEPARTUREDATE%3D20150726%26ARRIVALDATE%3D20150730%26CABINCLASS%3DY%26TRIPTYPE%3DR%26ADULT%3D2%26CHILD%3D2%26INFANT%3D0%26FLEXIBLEDATE%3Dtrue%26PROMOCODE%3D%26FAREID%3D%26ORIGIN%5B1%5D%3DHKG%26ORIGIN%5B2%5D%3DSIN%26DESTINATION%5B1%5D%3DSIN%26DESTINATION%5B2%5D%3DHKG

2晚Legoland Premium Themed 連4張2day combo ticket HK$7000
http://www.besthotelonline.com/zh_HK/form/malaysia-package-deal.html

2晚hardrock 包2人早餐 共RMB 4071=約HK$5080, 小朋友唔知洗唔洗加早餐錢,睇過就算收都係@S$14

http://www.ctrip.com.hk/hotels/singapore-hotel-detail-996053/resorts-worldsentosahardrockhotelsingapore/?city=73&checkin=2015-07-25&checkout=2015-07-27&searchboxArg=t&display=Resorts%20World%20Sentosa%E2%80%93Hard%20Rock%20Hotel%20Singapore%20(%E5%9C%A3%E6%B7%98%E6%B2%99%E5%90%8D%E5%8B%9D%E4%B8%96%E7%95%8C%E6%96%B0%E5%8A%A0%E5%9D%A1Hard%20Rock%E9%85%92%E5%BA%97)%2C%20%E6%96%B0%E5%8A%A0%E5%9D%A1%2C%20%E5%90%89%E8%98%AD%E4%B8%B9%E5%B7%9E%2C%20%E6%96%B0%E5%8A%A0%E5%9D%A1&optionId=996053&optionType=globalhotel_hotellang#ctm_ref=lst_n_1_1

包10人車(仲有另一個family) 新加坡機場去legoland 1程S$100

參考
http://www.runhotel.hk/2013/10/singapore-hotels-room-child-free-stay.html

http://www.runhotel.hk/2013/11/singapore-sentosa-hotels-recommend.html

公爵府

畀面勳章

回覆:暑假星加坡之旅

其他咩都未plan ,大家交流下

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

帶小朋友 零晨機 好辛苦.

talkative    發表於 15-4-25 02:27

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

但價錢真係好吸引

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第三回

本來也打算來回都是凌晨機的,
考慮到小朋友.......
改了, 11:20去, 01:20返
我8月尾去呀, 6日4夜,
你地好勇呀!
你兩個小朋友幾多歲呀?

公爵府

畀面勳章

回覆:Danny08 的帖子

6歲&9歲應,應該頂得到掛

公爵府

畀面勳章

回覆:Danny08 的帖子

同埋我早幾日先知CX個promotion, 琴晚先confirm7月尾去到,已經冇咩時間選擇了,11:00機好好呀! 我地得返d 零晨或者去到黃昏先飛,去到都夜晚,咁零晨去好過啦!

水晶宮

我買了scoot單程兩大兩細共1200,去6日5夜新加坡+legoland。

大宅

回覆:kirstyau 的帖子

我都book左凌晨機呀

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我7月中去,3大3小訂咗新航去6日5夜,之前訂咗酒店,今日訂埋包車lu

公爵府

畀面勳章

a9602066 發表於 15-4-21 22:40
我7月中去,3大3小訂咗新航去6日5夜,之前訂咗酒店,今日訂埋包車lu

...
可唔可以SHARE下你訂左咩酒店, 我仲未有頭緒

大宅

引用:岩岩book左 CX 特價機票 840張, 2大2細$47

原帖由 kirstyau 於 15-04-20 發表
岩岩book左 CX 特價機票 840張, 2大2細$4764 , 零晨機1:45去,零晨機1:20返,4晚酒店玩足5日

...
我都係喎,來回時間都一樣,我地就一家3口,又係未plan住邊。 不過,初步諗緊第一日落機就即去新山,住兩晚先返新加坡

伯爵府

回覆:a9602066 的帖子

好快手,我七月尾,八月頭仲未plan

大宅

我都係8月中去新加坡+Legoland
5日4夜
早機去黃昏機反
4大2小坐新航
酒店同包車都上個月book好曬
依家欠行程
仲未plan好
你地呢?

洋房

請問如何可搵到包車由新加坡到legoland,我地有4大4小

複式洋房

回覆:kifungBB 的帖子

我見好多家庭暑假都去星馬!我都係!
機票酒店同車已book好,2大2小坐CX無你地咁平,我7月尾去4日3夜,6100蚊!
我頭兩日會住legoland hotel 跟住會去sentosa 住節慶酒店!book車同節慶酒店都搵jason book,而legoland hotel 就自己book!

大宅

我book 咗7月中都係凌晨機去
8日7夜2大2小
會Legoland 住2晚

公爵府

畀面勳章

回覆:Joan2004 的帖子

Legoland 住2晚? 我諗住1晚!個度有咩玩可以玩到3日參考下!many thanks

別墅

新山有legoland, 公主港(hello kitty town + the little big club) 及angry bird park
有時間的話3日2夜會好好玩

男爵府

我都會七月中去,兩大兩小(最細果個16個月),我咁啱BOOK左17日去,原來18,19號係星馬的公眾假期,我最初諗住一落機就去LEGOLAND,但我怕好多人,所以可能一落機就住市中心,19號先入LEGOLAND,我都想住聖陶沙,但全部酒店都未BOOK,仲諗緊,我23日下午四點機返,我最後先住聖陶沙?我係第一次去,冇咩頭緒,你地有冇意見?謝謝解答

首頁
12345...9

尾頁

跳至