親子旅遊

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

回覆:bestwish 的帖子

可否pm sean聯絡比我,謝謝

子爵府

回覆:benco524 的帖子

你同我一樣17號去新加坡19号去legoland

子爵府

引用:請問Legoland + waterpark門票都係搵Jason

原帖由 pwhappy930 於 15-04-20 發表
請問Legoland + waterpark門票都係搵Jason買嗎?
想知x2。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:+本帖最後由+bestwish+於+15-4-20+14:05+編

原帖由 bestwish 於 15-04-20 發表

食-如想係Maxwell 食天天海南雞飯, 要中午去, 晚市好多時已 ...
原來USS個馬來西亞街係星期三休息,我仲打算星期三去

子爵府

引用:Quote:原帖由 pwhappy930 於 15-04-20 發表

原帖由 Pinkmoon 於 15-04-25 發表
想知x2。
不是,check in 時先買

珍珠宮

bestwish 發表於 15-4-20 13:05
Marina bay Sands,Service 超好, 免費upgrade 左我去 premiumroom 47/F, 有大浴缸, 大露台可以晚上係房入面睇 Garden the bays 嘅燈光show,房間空間超大超闊落。可以直上57/F sky pool,唔使轉lift,pool真係超級正 ! 真係Sands 嘅賣點 ! 兩張床可以拍埋一齊訓。
回來喇, 謝謝分享! 如果我冇記錯, Marina Bay Sands Tower 1&3 的客房都可以直上 skypool, 唔需要換lift.
另外, 點解要2張床拍埋瞓? 我都係2大2小, Sands 會免費加床呀! 佢地D床好細, 拍埋都好迫.

子爵府

引用:Quote:bestwish 發表於 15-4-20 13:05 Mari

原帖由 MissMaMa 於 15-04-25 發表
回來喇, 謝謝分享! 如果我冇記錯, Marina Bay Sands Tower 1&3 的客房都可以直上 skypool, 唔需要換lift.
...

唔係喎,張床都幾大喎。我地係premium room. 係咪一樣? 因為兩個小朋友訓中間唔使驚趺落床。我住親酒店都會拍埋兩張床訓。 我覺得足夠唔需要加床, 加左床間房會少左空間。

珍珠宮

bestwish 發表於 15-4-25 22:24
唔係喎,張床都幾大喎。我地係premium room. 係咪一樣? 因為兩個小朋友訓中間唔使驚趺落床。我住親酒店都 ...

上次check in時,佢主動問我需唔要加床,所以我就加。如果係premium room雙床房,每張床應該得3尺半左右。我上次間房應該有成500尺,唔係講笑,加完床仲可以打筋斗呀!

子爵府

引用:Quote:bestwish 發表於 15-4-25 22:24 唔係

原帖由 MissMaMa 於 15-04-25 發表
哈哈! 係呀,間房超級大。但我真係唔覺得張床得3尺半。

子爵府

回覆:回饋BK ! 新加坡+Legoland 6天分享心得

如果人少包車係咪唔抵,定佢会夾人?計人頭收費?

子爵府

引用:如果人少包車係咪唔抵,定佢会夾人?計人頭

原帖由 Pinkmoon 於 15-04-26 發表
如果人少包車係咪唔抵,定佢会夾人?計人頭收費?
話明包車緊係唔會夾人啦!私家車仲要夾人?

男爵府

引用:Quote:MaveCarrick+發表於+15-4-21+01:08+

原帖由 bestwish 於 15-04-21 發表
都出左飛了, 應該唔可以upgrade 了. 你可以send email 問hotel.
問過酒店唔得呀

子爵府

引用:Quote:原帖由 bestwish 於 15-04-21 發表都

原帖由 joygigi 於 15-04-26 發表
問過酒店唔得呀
係呀!我都估到唔得。因為已經出左飛。

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:回饋BK ! 新加坡+Legoland 6天分享心得

樓主可唔該可唔可以分享個行程?我又係2大2細,不過7歲同3歲,即第幾日去邊、食咩咁,謝謝

子爵府

milky_red 發表於 15-4-27 08:56
樓主可唔該可唔可以分享個行程?我又係2大2細,不過7歲同3歲,即第幾日去邊、食咩咁,謝謝

...

Day 1 落機包車入LEGOLAND > Water park > Thai food

Day 2 Theme Park > Check in Hard Rock Sentosa > hotel Swimming > 馬來西亞食街

Day 3 ACW > hotel swimming > Luge + skyride > vivo city 大食代

Day 4 USS > check in Sands > 老爸殺 > hotel swimming

Day 5 Zoo > River Safari > hotel swimming > 牛車水+ 買手信

Day 6 hotel swimming > 牛車水 lunch+再買手信 > 再番Sentonsa玩Luge, 因為唔夠喉 > Newton 食海鮮 > 魚尾獅 沿途步行經flyer 番 Sands, 取行李出機場

複式洋房

您好呀,咁啱plan緊出年復活節去,想問您搭邊間航空公司班機可以咁早落機,過到Legoland酒店都係1點?
謝謝!

子爵府

Kc511 發表於 15-12-3 14:57
您好呀,咁啱plan緊出年復活節去,想問您搭邊間航空公司班機可以咁早落機,過到Legoland酒店都係1點?
謝謝 ...

我記得落機一個小時後就到了 LEGOLAND 了。

複式洋房

您好,請問是否國X嘅08:05起飛,11:45到達?睇落好似好趕咁。
還是你搭另外一間航空公司?
謝謝!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

bestwish 發表於 15-12-3 16:32
我記得落機一個小時後就到了 LEGOLAND 了。
可以 PM Sean 同 Jason 的資料給我嗎? 謝謝~~~
[img=500,400][/img]

大宅

bestwish 發表於 15-4-21 17:44
我10點多入場,都玩到4點半,再回Hardrock酒店再游過。冇換過衫
Hardrock 果泳池靚嗎?

首頁
34567...8

尾頁

跳至