親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

带小朋友(23m)入東涌同機場,除左睇飛機外,仲有咩好介紹?

大宅

回覆:带小朋友(23m)入東涌同機場

東涌有(室內及室外)遊樂場(市政的)
可以用$5坐下機鐵(機場去博覧館站)

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

如果淨去機楊, 來回搭同一號"A"車, 回程半價, 又快又舒服, 我同阿仔會扮搭飛機

珍珠宮

引用:如果淨去機楊, 來回搭同一號\"A\"車, 回程半

原帖由 carrina 於 15-04-24 發表
如果淨去機楊, 來回搭同一號"A"車, 回程半價, 又快又舒服, 我同阿仔會扮搭飛機 ...
沙田嗰啲a車回程7折咋。

機場可以去terminal 2睇迪士尼專門店,imax戲院旁有個探知館,有啲舊飛機坐椅畀人影下相.
我以前帶小朋友去starbucks食啲嘢,之後到處行下就回程。機場啲餐廳除咗starbucks間間都貴過出面,連7-11買飲品都特別貴。
東涌食嘢都貴咖,又無嘢睇。直接入機場行商場會好啲

珍珠宮

引用:如果淨去機楊, 來回搭同一號\"A\"車, 回程半

原帖由 carrina 於 15-04-24 發表
如果淨去機楊, 來回搭同一號"A"車, 回程半價, 又快又舒服, 我同阿仔會扮搭飛機 ...
我舊年都係咁,覺得自己好似麥兜個媽咪咁

子爵府

引用:東涌有(室內及室外)遊樂場(市政的)可以用$5

原帖由 acmcdull 於 15-04-22 發表
東涌有(室內及室外)遊樂場(市政的)
可以用$5坐下機鐵(機場去博覧館站)
請問東涌市政遊戲室點去的?近機場嘛?

大宅

回覆:mandelicious428 的帖子

不近機場,在東薈城附近

首頁

尾頁

跳至