網購天地

跳至
[淘寶] 淘到好野~

首頁

尾頁

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

呢種水泡阿仔第一次游水都完全唔驚,而且解放到對手,容易D學游水,游水時都有幾個家長問我邊度買. 推薦比姊妹們. 有好多間都有,就唔特別推薦一間了,比幅圖出黎比大家參詳.

未經本人同意,不得轉載以上內容

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:淘到好野~

請問key words仰咩?

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 milky_red 的帖子

泳樂寶

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+milky_red+的帖子泳樂寶

原帖由 raro 於 15-04-23 發表
回覆 milky_red 的帖子

泳樂寶
Thx

大宅

我囡都係用呢款....good

男爵府

我見有不同款,最費超弹升级款,有沒有分別?

男爵府

回覆 poohpoohyung 的帖子

老實講,我唔知,我係舊年買既,最近用過一次覺得唔錯. 至於新款有咩區別,我無買新款唔清楚...

男爵府

raro 發表於 15-4-23 16:38
回覆 poohpoohyung 的帖子

老實講,我唔知,我係舊年買既,最近用過一次覺得唔錯. 至於新款有咩區別,我無買新 ...
請問小朋友幾大,用什麼size,跟佢高度指引買size,ok?定買大小小舒服D?我小朋友4歲,100cm,不知S定M好?

侯爵府

如果有大人SIZE就好囉............

男爵府

Obe2009 發表於 15-4-23 18:20
如果有大人SIZE就好囉............
我見个圖有大人model

大宅

回覆:poohpoohyung 的帖子

留毛

男爵府

回覆:poohpoohyung 的帖子

睇翻我原來買90-120高的超彈s碼,我仔95高,仲有點空間,你個應該都係S。

男爵府

回覆:Obe2009 的帖子

真係有大人size嘎,我都買左

大宅

我女107cm , 5.5歲 咩碼好?

侯爵府

raro 發表於 15-4-23 22:30
真係有大人size嘎,我都買左
等我睇下先.............

子爵府

BK Milk勳章

我上年都買左

伯爵府

等我整番兩個先

大宅

回覆:raro 的帖子

男爵府

raro 發表於 15-4-23 22:29
睇翻我原來買90-120高的超彈s碼,我仔95高,仲有點空間,你個應該都係S。

...
thanks, 我買了S比小朋友

伯爵府

引用:呢種水泡阿仔第一次游水都完全唔驚,而且解

原帖由 raro 於 15-04-23 發表
呢種水泡阿仔第一次游水都完全唔驚,而且解放到對手,容易D學游水,游水時都有幾個家長問我邊度買. 推薦比姊 ...
你好,可以share條link ma

首頁

尾頁

跳至