親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇曼谷SPA 介紹, 安全衞生, 價錢合理..

水晶宮

jsmleetse 發表於 15-4-23 22:01
請問有冇曼谷SPA 介紹, 安全衞生, 價錢合理..
一般會介紹 "Let's Relax" , "Healthland", So far 都OK...試過 "靜" 一般...我NEXT TIME會試吓 "Thann"

禁止訪問

大宅

回覆:曼谷SPA 介紹

想問1500thb係咪未計税同services charges??? Thanks

子爵府

引用:我剛TRY左Urban Retreat SPA, $1500B/2個鐘

原帖由 萬榮太太 於 15-04-24 發表
我剛TRY左Urban Retreat SPA, $1500B/2個鐘, 好舒服, 又低. 就在BTS Asoke 4 號出口已見到,好方便. ...
我去親都做呢間,聽日試Center Point, 貴小小。

伯爵府

Healthland幾好!我兩個小朋友全程可以跟住我

琥珀宮

我係曼谷做過嘅spa有
1)Divana,
2)Banyan Tree,
3)Four Seasons,
4)Oasis,
5)RarinJinda Wellness spa

最鍾意4及5,但我鍾意周圍試。5月去訂咗Leyana,又試吓。都想試日本人開嘅Coran,下次先。

大宅

carrie_1102 發表於 15-4-26 16:53
小朋友可以一齊嗎?請問係做邊種spa? 小朋友做d咩?

禁止訪問

大宅

回覆 carrie_1102 的帖子

請問小朋友點跟足?

伯爵府

畀面勳章

引用:Healthland幾好!我兩個小朋友全程可以跟住

原帖由 carrie_1102 於 15-04-26 發表
我都想知

禁止訪問

引用:我係曼谷做過嘅spa有1)Divana,+2)Banyan+

伯爵府

引用:Quote:carrie_1102+發表於+15-4-26+16:53+H

原帖由 Laimui827 於 15-04-27 發表
小朋友可以一齊嗎?請問係做邊種spa? 小朋友做d咩?
佢地其實可以按腳,但reception話如果按腳就要分開,我唔想,所以佢地就無做,我响房度做body massage,佢地就用手機睇cartoons囉!齋陪我咋!呢間既Thai massage,我老公同d朋友話好勁,普通人未必受到力!

大宅

carrie_1102 發表於 15-4-27 23:10
佢地其實可以按腳,但reception話如果按腳就要分開,我唔想,所以佢地就無做,我响房度做body massage,佢地 ...
謝謝!
我地帶住個囡, 又想去做SPA/Message, 都有諗過d/l 卡通片比佢睇, 不過成兩個鐘唔知阿囡等唔等到..haha

大宅

之前問RarinJinda Wellness spa, 價格再加10%service charges +vat, 其他spa係咪都要咁俾?let\'s relax話唔駛,如果加咁多都幾貴!thanks

複式洋房

借post :想問下bkk邊到有孕婦spa做?

大宅

引用:我剛TRY左Urban+Retreat+SPA,+$1500B/2個鐘

我剛TRY左Urban Retreat SPA, $1500B/2個鐘, 好舒服, 又低. 就在BTS Asoke 4 號出口已見到,好方便. ...
駛唔駛預早book???

大宅

引用:我剛TRY左Urban+Retreat+SPA,+$1500B/2個鐘

請問您有冇地址呀,可以比我嗎?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至