自由報料

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

中間果支,之前$128, 我覺得好用呀

男爵府

回覆:萬寧mann card換呢個抵唔抵

我未用過,不過心思思想買黎試。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我未用過,不過心思思想買黎試。

原帖由 fdcc_hk1 於 15-04-24 發表
我未用過,不過心思思想買黎試。
由於本人懶,所以要等乾既peeling唔想用,呢支濕濕地都卒到,好過bioxxxx 嘉欣bb 果支

別墅

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:good_pig 的帖子

啱用梗係抵啦,唔啱用幾平都冇用

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+fdcc_hk1+於+15-04-24+發表我

原帖由 good_pig 於 15-04-24 發表
由於本人懶,所以要等乾既peeling唔想用,呢支濕濕地都卒到,好過bioxxxx 嘉欣bb 果支

...
下次試下先

寶石宮

引用:啱用梗係抵啦,唔啱用幾平都冇用

原帖由 wahhwahh 於 15-04-25 發表
啱用梗係抵啦,唔啱用幾平都冇用
都係既

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 15-04-24 發表由

原帖由 Evachau 於 15-04-25 發表
下次試下先
而家單買都75折,好冇用左d分呢?

子爵府

回覆:萬寧mann card換呢個抵唔抵

128*0.75=98-72=18,咁即係100分當18蚊用,如果你用開都OK啦!題外話:右邊果支泡泡洗面上星期賣39.9,宜家59做75折都仲貴過上星期

寶石宮

引用:128*0.75=98-72=18,咁即係100分當18蚊用,

原帖由 tracy0927 於 15-04-25 發表
128*0.75=98-72=18,咁即係100分當18蚊用,如果你用開都OK啦!題外話:右邊果支泡泡洗面上星期賣39.9,宜家5 ...
咁抵死,佢勁多野75折,因為佢全部轉返正價

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

good_pig 發表於 15-4-25 07:55
而家單買都75折,好冇用左d分呢?
有時單買7折,買滿150蚊再送50蚊券。(不過吾SURE呢隻產品計吾計)
所以我會留住D 分免費換其他野。

寶石宮

引用:Quote:good_pig 發表於 15-4-25 07:55 而家

原帖由 island811 於 15-04-25 發表
有時單買7折,買滿150蚊再送50蚊券。(不過吾SURE呢隻產品計吾計)
所以我會留住D 分免費換其他野。
計下數先

首頁

尾頁

跳至