自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我前幾日又係買左cash+coupon,仲係買左$13x

原帖由 mirchan2005 於 15-04-25 發表
我前幾日又係買左cash coupon,仲係買左$13x的野!點知用埋$50代用券個職員就話減左冇面送!我都由得佢,反 ...
唔係好唔好食問題! 我係換辛辣麵、唔係公仔麵, 仲有如果唔要麵, 可以要消毒濕紙巾!
ps. 好肯定話你聽,用cash coupon 一定都有麵送,唔送只係d 職員唔老實,或唔清楚, $20 果d 優惠卷就理應無得再額外送。

男爵府

畀面勳章

男爵府

買$500coupon送50蚊,但果500蚊無得計落儲分卡裏面

男爵府

BK Milk勳章

回覆:sarahwong420 的帖子

是嗎?買$500coupon送$50,已經覺得好抵,所以都冇特別理佢是否送麵?可能職員都唔清楚啦!並不是全心欺騙掛

男爵府

BK Milk勳章

回覆:ruby570 的帖子

我有買$500coupon儲分喎

男爵府

BK Milk勳章

回覆:sarahwong420 的帖子

唔好勞氣,如果當時你覺得佢計法有問題,就應該去過第二間買呢我case唔同你,我買左13x的野,用埋$50代用券,所以實質比80多元,所以佢唔送麵,我都覺得應該姐

男爵府

引用:是嗎?買$500coupon送$50,已經覺得好抵,所

原帖由 mirchan2005 於 15-04-25 發表
是嗎?買$500coupon送$50,已經覺得好抵,所以都冇特別理佢是否送麵?可能職員都唔清楚啦!並不是全心欺騙掛 ...
送$50 還$50 蚊,我根本可以唔買$500 cash coupon 都無所謂! 我唔覺得好平, 反而我想買滿$138 送野,係寫到明有麵送,我之前買過2 間,用$100 cash coupon都送, 只有新都城一期先死口話唔送得,我問你邊一句寫$500 coupon 就無贈品先? 我剛剛在另一間先買完送左濕紙巾!! 她唔答我, 叫我你咪依家俾錢,coupon留返下次用lor, 態度好差我先火! 我話你都傻,我依家買野依家唔用coupon,仲等下次,最後趕時間, 6 大件貨放棄在counter。

之後我去另一間,一樣可以送麵,洗咩同d人浪費唇舌。

你唔鍾意食當然可以唔要, 但好多JM 想要, 明明有送,送少左就唔應該。 唔係平左就代表應該有的贈品都無所謂ge。 就好似萬0, 成日送贈品送少左, 唔通價錢平就無所謂咩, 送漏俾d 客仲強詞奪理就有問題喇。
就算當個職員唔係欺騙,唔清楚就好應該問左先,送漏俾人都係有錯。

首頁

尾頁

跳至