影視娛樂

跳至

首頁
12345...30

尾頁

大宅

引用:Quote:shingmama 發表於 15-7-16 23:12 當

原帖由 kiu1112 於 15-07-18 發表
你睇左最後呢集未呀?仲以為劉雯會爆喊tim,睇到有d唔捨得
最后一集未睇啊!今天未停過 忙死 ,諗住今晚睇啊 ! 我都唔捨得,仲想佢地做落去。今晚睇完 聽日再同你吹下水先

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:始源好正!我們相愛吧!

始源啱啱喺IG同Twitter都post咗呢張相,係一個十六夫婦fans用520張相砌成嘅。大部份留言都係祝福佢哋兩個。

tsung    發表於 15-9-18 13:55
我愛장혁

男爵府

原圖

tsung    發表於 15-9-18 13:55
我愛장혁

珍珠宮

睇完尾集,始源同劉雯反應好大分別咁!

大宅

引用:始源啱啱喺IG同Twitter都post咗呢張相,係

原帖由 milka528 於 15-07-19 發表
始源啱啱喺IG同Twitter都post咗呢張相,係一個十六夫婦fans用520張相砌成嘅。大部份留言都係祝福佢哋兩個。 ...
Fans 好有心思

大宅

引用:睇完尾集,始源同劉雯反應好大分別咁!

原帖由 olkan 於 15-07-19 發表
睇完尾集,始源同劉雯反應好大分別咁!
我都有黎感覺 ,不過劉雯好明顯地比以前攬得緊左好多 ,始源反應不大。

大宅

石榴情侶最終落幕囉 !! 黎集我覺得 劉雯換多左D ,冇左一氣呵成得感覺,而拉紅線黎個動作又多左出黎。兩個講d感受好似未好觸動人心。 反而我覺得另外一對的任重講話\"不管是什麼關係 有沒有愛情 黎一刻都係有傷感和別離的感覺\"。令人感受分離一刻的傷感。可能\"石榴\"佢地拍完之後都有互動令我覺得好似有未完的感覺。我都想佢地開花結果 ,好多人都好十卜黎對 ,唔知韓國個邊有嘜野反應,因為 SJ 真係好重視 佢地D fans

題外話,有冇睇韓國綜藝節目 radio star 訪問 SJ 有一小part 始源話鐘意model ,高 又著衫靚的女仔 ,但係比希澈係咁反問 \" 脫衣怎麼樣 \" 好搞笑 :

男爵府

引用:石榴情侶最終落幕囉 !! 黎集我覺得 劉雯

原帖由 shingmama 於 15-07-19 發表
石榴情侶最終落幕囉 !! 黎集我覺得 劉雯換多左D ,冇左一氣呵成得感覺,而拉紅線黎個動作又多左出黎。兩 ...
我冇睇任重同林心如,不過網上好多人都話比任重感動到,反觀林心如就無太多傷感。
大家都覺得任重唔係心如杯茶,可惜!

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 olkan 於 15-07-19 發表睇完

原帖由 shingmama 於 15-07-19 發表
我都有黎感覺 ,不過劉雯好明顯地比以前攬得緊左好多 ,始源反應不大。

...
係啦!她好像愛情大爆發咁!

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 shingmama 的帖子

搵唔倒。。

大宅

回覆 midcocc 的帖子

原來而家都封左啊 !
http://zongyi.letv.com/izt/wmxab/index.html

黎度都有少少花絮

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 shingmama 的帖子搵唔倒。。

原帖由 midcocc 於 15-07-21 發表
回覆 shingmama 的帖子

搵唔倒。。
千尋有喎

水晶宮

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-19 發表

原帖由 milka528 於 15-07-19 發表
我冇睇任重同林心如,不過網上好多人都話比任重感動到,反觀林心如就無太多傷感。
大家都覺得任重唔係心如 ...
我係為任重而睇,但林心如從此至終都冇投入過,失望,反觀,崔始源,劉雯呢pair好浪漫,有意見,有和好,睇得出劉雯對段感情好認真,劉雯唔靚,但越拍我越鍾意佢,在首映禮裡不斷介紹比人知係佢女友,劉雯為佢做蛋糕,我覺得好浪漫,好希望佢地真係一齊

大宅

回覆:靚寶 的帖子

佢地两個好襯 我覺得崔始源都好享受個女朋友成日比人讚 ,話佢地好襯的感覺 ,如果崔始源肯出手 應該一定追到劉雯 ,以劉雯的性格等始源服2年兵役應係絕對冇問題。

我都而家仲未解到毒,唉!失落中啊

男爵府

劉雯穿長裙好好看,泳裝沒胸但是很性感!我也覺得她等兩年是得的人!

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

水晶宮

引用:佢地两個好襯 我覺得崔始源都好享受個女

原帖由 shingmama 於 15-07-25 發表
佢地两個好襯 我覺得崔始源都好享受個女朋友成日比人讚 ,話佢地好襯的感覺 ,如果崔始源肯出 ...
不過我覺得最後果集始源有少少愛理不理,反而劉雯佢真係好傷心,所以對始源反應有d失望

至於任重,我真心感覺到佢好唔捨得林心如,由頭到尾都唔多like林心如的公主病

另外果pair冇睇

水晶宮

劉雯好真心不捨的哭,佢一哭我都跟住哭。。。。反而始源就冇乜反應,同之前好積極咁呵護的形象好唔夾

任重都好難過,我覺得佢講的對白好感人,佢話今次的感情好猛烈,我睇得出佢真係好心儀林心如,可惜,林小姐連扮投入都冇點扮,令我越睇任重呢pair越唔投入

大宅

引用:劉雯穿長裙好好看,泳裝沒胸但是很性感!我

原帖由 心朗小B 於 15-07-25 發表
劉雯穿長裙好好看,泳裝沒胸但是很性感!我也覺得她等兩年是得的人!

...
佢不愧係super model 好識得避重就輕 佢D 衫全部避晒露胸,改露背。有D 藝人就擺明自己雖然係平胸,都可以著deep V 表現自我風格, 但不見得有美感。
劉雯著衫好配合場合,大方得體,冇喧賓奪主。佢去見始源爸爸著墨綠色條裙同梳起小髻 ,好端莊。件泳衣加飄逸的長袍真係殺哂,前面密封,后面係有點交叉的幼帶,好性感。所以話唔洗下下羅個胸,夾條胸線出黎嘅。
最後一段 始源又出付意料之外的只是T恤。

珍珠宮

始源反應真係有啲令人失望,但佢都有講,佢哋只在節目上的關係結束,唔係响現實。

在7月15日的《黃金漁場》,發現原來始源鍾情模特兒,高高瘦瘦,著衫好好睇,同喜歡文靜型。俾sj笑佢,如果唔著衫鍾意嘜型。

水晶宮

其實始源同劉雯在花邊新聞中有冇下聞,我好想佢地起埋一齊

首頁
12345...30

尾頁

跳至