影視娛樂

跳至

首頁
23456...30

尾頁

珍珠宮

引用:其實始源同劉雯在花邊新聞中有冇下聞,我好

原帖由 靚寶 於 15-07-25 發表
其實始源同劉雯在花邊新聞中有冇下聞,我好想佢地起埋一齊
我唸始源都要考慮自己就當兵,如果佢想追任何人,都唔係好想女方等兩年。

sj成員都話去當兵的,10個有9個會分手 都幾慘。

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 shingmama 的帖子

Radio star 有得睇呀~ 還有始源其他訪問嗎?

大宅

回覆:midcocc 的帖子

7月15日果期 Radio star 黃金漁埸是訪問 super junior 主要都係宣傳新歌 Devil 不過有點奇怪就係冇端端 金九拉問佢地邊個鐘意 model ,其他成員就直指 始源 。因為佢地黎D 訪問節目在錄影前都會有佢地講的\"作家 \" 同佢溝通好,所以我諗始源完全知道會有類似問題出現。而始源的回答又簡單直接。令人會第一時間諗到劉雯。
而其他訪問就未見有出。不過我諗係韓國應該未有很多記者會問佢有關黎個節目的問題 ,係國內,香港或其他地方可能會比人追問得多 d.
係國內\" 石榴\"完全比人接受到得到很多人喜愛,所以應該對佢地冇嘜影響,但係韓國好似未見有什麼回響,劉雯去睇演唱會而始源細妹又直接上載佢地d合照 ,到底佢地到而家處于嘜野關係 真係當時人先清楚。

水晶宮

引用:7月15日果期 Radio star 黃金漁埸是訪問 su

原帖由 shingmama 於 15-07-26 發表
7月15日果期 Radio star 黃金漁埸是訪問 super junior 主要都係宣傳新歌 Devil 不過有點奇怪就係冇端端 ...
我有睇金湯魚場,始源好少發言,其他爭住講野好煩,我未睇到佢欣賞劉雯果段

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:7月15日果期 Radio star 黃金漁埸是訪問 su

7月15日果期 Radio star 黃金漁埸是訪問 super junior 主要都係宣傳新歌 Devil 不過有點奇怪就係冇端端 ...
我同你一樣,好奇究竟韓國知道石榴夫婦嗎?elf又接受到劉雯嗎?

上次始源喺radio star講佢鍾意model,我都直覺講緊劉雯。加上佢喺Instagram同Twitter post過一次佢同劉雯嘅相,又係唔係試緊fans嘅反應?

利申:我支持石榴夫婦現實一齊。

我愛장혁

大宅

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-26 發表7

原帖由 靚寶 於 15-07-26 發表
我有睇金湯魚場,始源好少發言,其他爭住講野好煩,我未睇到佢欣賞劉雯果段

...
SJ 一班人走埋一齊就好嘈架,不過有一班人講的事又好好笑,睇到好開心。另外好多時一大顆人的訪問 始源都發聲較少。有時仲會好木訥坐係度,今次Radio star都見到係咁。因為佢屋企的背景 由練習生開始佢的待遇同其他SJ 成員就不同 ,可能其他人講的事佢都沒有身在其中 ,所以沒有什麼話說。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 靚寶 於 15-07-26 發表我有睇

SJ 一班人走埋一齊就好嘈架,不過有一班人講的事又好好笑,睇到好開心。另外好多時一大顆人的訪問 始源都發 ...
我從來冇睇過SJ的任何節目,淨係知道首歌,之前連崔始源原來係SJ成員都唔知,所以有幾多人及連樣都唔知。。。。佢因為有錢仔,所以待遇唔同?

劉雯有feel就肯定,宜家係爭在崔始源有冇行動及感應,好想佢地一齊

水晶宮

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-26 發表S

我從來冇睇過SJ的任何節目,淨係知道首歌,之前連崔始源原來係SJ成員都唔知,所以有幾多人及連樣都唔知。。 ...
果首歌叫sorry sorry

我都覺始源係講劉雯

男爵府

回覆 靚寶 的帖子

佢系韓國唔紅呀!

珍珠宮

回覆:始源好正!我們相愛吧!

佢講自己一講嘢就攪笑,要留機會俾其他人。

水晶宮

引用:回覆 靚寶 的帖子佢系韓國唔紅呀!

原帖由 midcocc 於 15-07-26 發表
回覆 靚寶 的帖子

佢系韓國唔紅呀!
邊個起韓國唔紅?崔始源定劉雯?

水晶宮

我終於知道林心如和任重呢對點解唔好睇,係因為感覺林心如好嫌棄任重

我宜家勁掛住石榴夫妻

男爵府

回覆 靚寶 的帖子

始源呀!我都鍾意睇佢哋,佢哋好襯

水晶宮

我翻睇又翻睇,始源初時都當普通綜藝咁拍,但漸漸被劉雯的愛溶化,我直頭覺得劉雯每次攬佢都好冧最後果集封信係咩信?唔通係情信冇交待喎

水晶宮

引用:回覆 靚寶 的帖子始源呀!我都鍾意睇佢哋,

原帖由 midcocc 於 15-07-26 發表
回覆 靚寶 的帖子

始源呀!我都鍾意睇佢哋,佢哋好襯
始源在韓國唔係好紅?我以為好紅添

大宅

引用:我翻睇又翻睇,始源初時都當普通綜藝咁拍,

我翻睇又翻睇,始源初時都當普通綜藝咁拍,但漸漸被劉雯的愛溶化,我直頭覺得劉雯每次攬佢都好冧最 ...
其實封信已公開,睇吓呢度

http://www.chinanews.com/m/yl/2015/07-20/7416031.shtml

男爵府

封信其實也好保守。我到現在也看不明\"哎老虎油\"怎解釋?

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

水晶宮

引用:封信其實也好保守。我到現在也看不明\\\"哎老

原帖由 心朗小B 於 15-07-27 發表
封信其實也好保守。我到現在也看不明"哎老虎油"怎解釋?
i love you

水晶宮

引用:Quote:原帖由 靚寶 於 15-07-26 發表我翻睇

原帖由 appleyummy 於 15-07-27 發表
其實封信已公開,睇吓呢度

http://www.chinanews.com/m/yl/2015/07-20/7416031.shtml
條link冇左了,大概講咩呢?

男爵府

心朗小B 發表於 15-4-28 08:54
始源真的是高大靚仔,中英文都叻!好正!
劉雯真是超高!其實我覺得他們不是太襯,但是這段好看!始源表情 ...
http://www.tudou.com/programs/view/r2Q2AU3w59U/
條link有花絮睇

首頁
23456...30

尾頁

跳至