心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+Ling.Ling1212+於+15-05-03+

原帖由 sweetieyuki 於 15-05-17 發表
你幾多歲?
3X歲,經歷過3次公司裁員,可能就因為這樣比人從CV上感覺我是轉工怪物喇

大宅

NEELAHO 發表於 15-5-8 20:34
回覆 wing2303 的帖子

其實Agent都係中間人,冇返工都係冇$。
請問可以介紹 agent 公司嗎? thx!

複式洋房

其實幾歲都好,
搵工都係要自己努力
7分努力3分運氣
所以加油啦

複式洋房

Ling.Ling1212 發表於 15-5-17 07:48
3X歲,經歷過3次公司裁員,可能就因為這樣比人從CV上感覺我是轉工怪物喇

...
又真係幾不幸...

男爵府

回覆 茶花籽 的帖子

晏小小PM你。

男爵府

回覆 茶花籽 的帖子

For your informaion:

1) BRAVO PERSONNEL CONSULTANCY LIMITED
RM 1701, CAPITOL CENTRE, 5-19 JARDINE'S BAZAAR, CAUSEWAY BAY, HK
TEL: 2881 6923 FAX: 2576 8026
E-MAIL: [url=mailto[email protected]][email protected][/url]
ATTN: GENIE LI

2) CENTER POINT ERSONNEL
SUITE 506, OCEAN CENTRE, 5 CANTON ROAD, TSIM SHA TSUI, KLN
TEL: 2375 2718 FX: 2375 2716
E-MAIL: [email protected]
ATTN: CHRISTINE CHAU

3) PEOPLE MIND CONSULTANCY LIMITED
FLAT 3, 4/F, YUEN SHING INDUSTRIAL BUILDING, 1033 YEE YUK STREET, LAI CHI KOK, KLN
TEL: 2116 1674FAX: 3007 1694
E-MAIL: [email protected]
ATTN: CINDY LO

4) CATHY EMPLOYMENT AGENCY
ROOM 1602, 16/F., CHEONG K. BUILDING, 84-86 DES VOEUX ROAD CENTRAL, HK
TEL: 2869 08111 FAX: 2526 7189
E-MAIL: CATHYLAU@HKNET
ATTN: MS. CHEUNG

大宅

引用:Quote:Ling.Ling1212+發表於+15-5-17+07:48

原帖由 Carcarso 於 15-05-19 發表
又真係幾不幸...

男爵府

回覆:每周都被父母問, 仲未塭到野做

你外型可以嗎?不如見化妝品sales啦

大宅

回覆:UniqueS 的帖子

現在有工收留了,很感恩

大宅

引用:你外型可以嗎?不如見化妝品sales啦

原帖由 UniqueS 於 15-05-23 發表
你外型可以嗎?不如見化妝品sales啦
據新工的HR話初見我CV做過7份工咁多?肯定是轉工怪物,但她是看到我連酒樓樓面是易被人客意外碰到滾傷手腳的樓面我都頂得到4年,所以佢先更加肯定我當中轉工一定是有特別被動無奈原因,所以她至特別親自約埋另一部門主管一齊約見我囉,我一定打死都唔走

首頁

尾頁

跳至