自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

頭先去萬寧買了兩包Huggies大碼學習褲$107/包x 2, 再加$39.9 Huggies 176片裝加厚濕纸巾,即時全單9折,$228, 即刻送$30現金卷即時用,為$198
我之前用HSBC咭85折買了萬寧現金卷,用後實際我只係俾$168, 仲有9包檸檬茶送

當檸檬茶9包最平$18, Huggies 加厚濕纸巾藥房價最平$30,
扣減後即係我$120 已有兩包學習褲,仲平過藥房用$20coupon

其實好多人以為萬寧d野貴藥房好多,唔抵,但如果識計數,趁減價加上送coupon, 送贈品時買,同埋趁HSBC promote 買大量現金卷,好多時平過藥房多多聲,又有積分儲!

oneheart    發表於 15-5-4 15:14
fionaleung43    發表於 15-5-3 23:17

大宅

回覆:katrinamama 的帖子

點解會有9折?明天有無?

大宅

引用:點解會有9折?明天有無?

原帖由 yeeyee527 於 15-05-03 發表
點解會有9折?明天有無?
滿249就有九折

別墅

回覆:萬寧Huggies學習褲抵過藥房

我尋日買濕紙巾無9折嘅?? 是否買尿片才有?

男爵府

9折係指定分店買滿$249先有
之前問過係其中106間。

大宅

我試過佢過張coupon 唔可以即時用

男爵府

回覆 linglingsandy 的帖子

how can check which 106 shop?shatin have ma? as already check 2 shatin shop no 10% off and no $30 coupon...sad...

子爵府

回覆 katrinamama 的帖子

買孖裝仲正,有多9片褲仔送。

大宅

我之前都係咁買,我買孖裝送1條3包既濕紙巾會抵D,買huggies濕紙巾滿$70,仲有$11coupon送,星期六個日買滿$138,仲有洗潔精送

侯爵府

回覆:egg-mama 的帖子

我在官塘區行了5間萬寧才集齊有$249 ,9折,扣送$30coupon, 加有檸檬茶送,再加上有女仔學習褲
有兩間已冇唒$30卷
有兩間只有男仔學習褲

侯爵府

回覆:egg-mama 的帖子

我行了5間都冇孖裝

侯爵府

引用:我試過佢過張coupon 唔可以即時用

原帖由 REBE531 於 15-05-03 發表
我試過佢過張coupon 唔可以即時用
間間萬寧d職員做法不同,有d俾即時用,有d唔俾

侯爵府

引用:我之前都係咁買,我買孖裝送1條3包既濕紙巾

原帖由 CCphone 於 15-05-03 發表
我之前都係咁買,我買孖裝送1條3包既濕紙巾會抵D,買huggies濕紙巾滿$70,仲有$11coupon送,星期六個日買滿 ...
好難集齊所有優惠,仲要第一日一早買才可

侯爵府

引用:回覆 katrinamama 的帖子買孖裝仲正,有多9

原帖由 egg-mama 於 15-05-03 發表

買孖裝仲正,有多9片褲仔送。
孖裝有時只得加大碼,又時又有男冇女,好難逐間揾

子爵府

係呀,好睇彩數

別墅

請問知唔知baby manning 既折扣一唔一樣架?

大宅

Hsbc點買現金卷?幾時再有?

侯爵府

BK Milk勳章

1/5果日買了四佰huggies
佢地話無9折(上網睇話有)張單仲在

大宅

引用:頭先去萬寧買了兩包Huggies大碼學習褲$107/

原帖由 katrinamama 於 15-05-03 發表
頭先去萬寧買了兩包Huggies大碼學習褲$107/包x 2, 再加$39.9 Huggies 176片裝加厚濕纸巾,即時全單9折,$22 ...
我早幾日係大埔買加大碼,set 裝2包xl +1包xl
即減50...不過無玩具送

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:頭先去萬寧買了兩包Huggies大碼學習褲$107/

原帖由 katrinamama 於 15-05-03 發表
頭先去萬寧買了兩包Huggies大碼學習褲$107/包x 2, 再加$39.9 Huggies 176片裝加厚濕纸巾,即時全單9折,$22 ...
今日仲有冇折架?

首頁

尾頁

跳至