親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

請問有冇jm知點網上預約,是否要做會員先?我攪咗半日都吾成功

禁止訪問

子爵府

回覆:大阪杯麵館網上預約

畫杯麵隻杯唔洗預約, 整麵先要, 如果預約唔成功最大可能係因為登記個名唔係日文。 你試下用Google translate將自己個名轉做日文, 再用呢個名去book.

大宅

請問畫杯麵同整杯麵有乜分别?

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:請問畫杯麵同整杯麵有乜分别?

原帖由 sixlau 於 15-05-05 發表
首先畫咗杯麵外面先,然後再拎去揀材料,咁就造好啦!

其實制作杯麵嗰度唔大,一眼就睇晒。

大宅

剛剛上網睇過,7月中打後full晒咁濟。到時唯有畫杯麵算啦

子爵府

引用:請問畫杯麵同整杯麵有乜分别?

原帖由 sixlau 於 15-05-05 發表
畫杯麵只係畫杯麵個杯, 之後比職員放麵同材料, 呢個不需預約。
要預約嘅係整麵, 即係會有職員教埋你整d麵

大宅

引用:卡在什麼地方 ?電話 ?Postal Code

原帖由 tst1800 於 15-05-04 發表
卡在什麼地方 ?電話 ?Postal Code ? 姓名 ?
我係卡咗係名下面個片假名到,已轉咗日文字,但吾比過

大宅

引用:畫杯麵隻杯唔洗預約, 整麵先要, 如果預約

原帖由 我係我 於 15-05-04 發表
畫杯麵隻杯唔洗預約, 整麵先要, 如果預約唔成功最大可能係因為登記個名唔係日文。 你試下用Google transl ...
姓名第一行我用漢字入,下面個行已轉日文字入,但吾比過,係咪我攪錯咗,第二行吾係入日文名?

大宅

我問过雞麵先可以book
Thank you for your interest in our museum.

I \'m sorry , we can not accept booking by e-mail.
If you would like to make a reservation for the \"Chicken Ramen Factory\" ,
please make a reservation by telephone or internet.
Some telephone operater speaks English.

Telephone 072-751-0825(between 10am-4pm).
Internet: http://www.instantramen-museum.jp/

We have 2 kind of workshops.
One is making Chicken Ramen and the other is for Cup Noodle.

\"My Cup Noodle Factory\" does\'nt need a
reservation, but it is very popular.
So we recomend that you come early, and be prepared to wait.

I\'m sorry that we were not able to accommodate your request,
and I hope you enjoy your visit to our museum.

大宅

遲左2日book已經full晒。如果想整麵,要盡快book啦

大宅

整麫好好玩架,尤其有小朋友一定要預約去整

男爵府

打電話book la....我上次都係咁, 佢有ref no.比番你, 普通話/英文都可以架

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

豆Dan 發表於 15-5-5 07:07
姓名第一行我用漢字入,下面個行已轉日文字入,但吾比過,係咪我攪錯咗,第二行吾係入日文名?

...
教學:http://goo.gl/IJ5zTf
你去到邊個位唔得?

大宅

引用:打電話book la....我上次都係咁, 佢有ref n

原帖由 2個BB的媽媽 於 15-05-05 發表
打電話book la....我上次都係咁, 佢有ref no.比番你, 普通話/英文都可以架
頭先打左去真係book到呀。唔該晒你呀

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問六歲小朋友可唔可以玩整麵架? 係唔係要兩個人一組?

大宅

引用:Quote:豆Dan 發表於 15-5-5 07:07 姓名第一

原帖由 shinku 於 15-05-05 發表
教學:http://goo.gl/IJ5zTf
你去到邊個位唔得?
等我今晚再試下,thx

男爵府

回覆 sixlau 的帖子

不用客氣

別墅

LUNCH電他們,要6 year old 先可以 BOOK, 唉! 我仔4year old
唔接受

男爵府

我上網book 左7月10日上午11點,諗住整完去梅田shopping

首頁
12345...7

尾頁

跳至