親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

因為4點才到新加坡機場,如果租車直去legoland,應該都6點幾,請問仲有咩樂園開?除了吃晚飯,行行legoland hotels商店,仲有咩做?

複式洋房

回覆:小孩Legoland玩一日夠嗎?

仲有,如果帶著6歲小孩去,玩一日legoland是否足夠?其餘water park等要用幾多時間?謝謝

子爵府

畀面勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

回覆:bluesky1314 的帖子

你會住埋Lego hotel?

水晶宮

legoland6點左右就關門的了。

翡翠宮

我預左一日water park,一日legoland....唔想一日趕兩個地方咁辛苦,同埋小朋友一玩水多數唔願走……不過我仔4歲。

大宅

我同亞仔(5歲)八月會去,會住兩晚,第一日去angry bird,第二同三日就全程玩water park同theme park.

複式洋房

咁第一日成6點先去到,theme park又close晒,住legoland好似好浪費。如果第一日住legoland附近,第二日先住返legoland hotel, 大家認為點?有咩建議legoland附近酒店?

大宅

引用:咁第一日成6點先去到,theme+park又close晒

原帖由 bluesky1314 於 15-05-07 發表
咁第一日成6點先去到,theme park又close晒,住legoland好似好浪費。如果第一日住legoland附近,第二日先住 ...
如果係我,我會第一天都住Lego hotel。其實lego酒店本身都好好玩,lobby和餐廳外有Lego play area,大小lego都有得砌,間房又有lego畀小朋友砌又有得開寶箱,酒店好多裝飾係lego砌,可影下相。第二天一早食完早餐就去theme park玩,唔使又check out又坐車。可能我人比較hea,唔鍾意短時間內酒店搬來搬去

男爵府

引用:我預左一日water+park,一日legoland....唔

原帖由 fatchu@home 於 15-05-07 發表
我預左一日water park,一日legoland....唔想一日趕兩個地方咁辛苦,同埋小朋友一玩水多數唔願走……不過我 ...
我開頭都係噤諗,但係諗諗下,waterpark可唔可以玩到全日呀,咪皺曬皮?所以宜家諗兩日都去theme同waterpark. 係咪噤樣可行d呢其實

複式洋房

回覆:numnumbb 的帖子

會呀~但諗緊住1晚定兩晚

首頁

尾頁

跳至