美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

爸媽單眼皮,而且眼皮好厚,所以我都一樣,上嚟見到咁多姊妹去完高醫生度整吊線,而且整得好靚價錢又平,所以忍唔住去整,抽脂加吊線 $2000人仔,整吊線真係雖要好大勇氣,整既時候真係驚過開刀生b

今日整完第三天,左眼比右眼細,希望消腫後唔好咁覺大細眼啦,請大家比d 意見吖

3月14出世了,只要呀B身體健康,我就滿足了^.^

大宅

回覆:去完高醫生做五點吊線第三天(附圖)

大宅

男爵府

大宅

回覆:samsister 的帖子

子爵府

複式洋房

期待之後既效果 你呢個位置係高醫生建議定你自己決定架??

大宅

引用:期待之後既效果 你呢個位置係高醫生建議定

原帖由 lctting 於 15-05-11 發表
期待之後既效果 你呢個位置係高醫生建議定你自己決定架??
我同高醫生講想自然d,唔好開得太高。 不過而家未消腫,唔知效果點。

民房

回覆:samsister 的帖子

我同你一樣 單眼皮好厚
平時用膠紙都痴唔到雙眼皮
呢幾日見到咁多jm分享高醫生又快又正
搞到我都心思思

但我完成無idea吊幾高
期待你報告😍😍😍

Btw 可以給我高醫生wechat嗎?謝謝

男爵府

回覆 samsister 的帖子

未消腫已經咁低,2、3個月後可能變內雙咁款Wo!

男爵府

回覆 大中小蘋果 的帖子

如果你眼皮厚,高醫生叫你做韓式定位,即係定三點抽脂,係抽眼皮脂肪嘅果三個微創傷口形成雙眼皮,唔係一般吊線,雖然持久D,但靠果3點定位,消腫後隻眼無咁圓!一定要同佢講,要5點,如果佢答你韓式定位無可能或者做唔到5點,你就揀普通5點式吊線!包你無後悔!

禁止訪問

大宅

回覆:tls411 的帖子

點解我會有得做韓式5點定位@@,

大宅

引用:回覆 大中小蘋果 的帖子如果你眼皮厚,高醫

原帖由 tls411 於 15-05-11 發表
回覆 大中小蘋果 的帖子

如果你眼皮厚,高醫生叫你做韓式定位,即係定三點抽脂,係抽眼皮脂肪嘅果三個微創 ...
點解我會有得做韓式5點定位@@

男爵府

回覆 MMR 的帖子

咁可能真係有5點韓式定位!但佢幫我整左3點!因為我一心諗住做普通吊線同抽眼脂,係一去到佢先建議我做韓式定位,因為太突然,一D概念都無,佢話最新技術同持久D,於是信佢由得佢做!

侯爵府

嘩,靚好多

男爵府

請問吊線係咪只針對做雙眼皮?如果我眼皮下垂有無用?

大宅

引用:回覆 samsister 的帖子未消腫已經咁低,2、

原帖由 tls411 於 15-05-11 發表
回覆 samsister 的帖子

未消腫已經咁低,2、3個月後可能變內雙咁款Wo!
似內雙都唔緊要,因為佢幫我抽咗脂,醫生話做完比未做好睇,可能年紀開始大,d 眼皮開始鬆弛,同眼皮厚,所以比之前好睇就滿足了

大宅

回覆:大中小蘋果 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

引用:請問吊線係咪只針對做雙眼皮?如果我眼皮下

原帖由 jumug 於 15-05-11 發表
請問吊線係咪只針對做雙眼皮?如果我眼皮下垂有無用?
我諗你直接wechat 高醫生問會好d,佢會比專業意見你。

首頁

尾頁

跳至