心聲留言

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小路 發表於 15-5-12 07:25
其實唔錯喎,幾錢個呀?
專門店3XXX,OUTLET賣2XXX

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小路 發表於 15-5-12 07:27
乜無咩錢賺都會俾稅局懷疑架?係有就有無就無架啦!咪叫佢自己查下囉!

...
最好稅局派個人黎係我鋪頭坐,睇下我幾慘情,然後我會反問佢係咪可以退番之前我交既稅,仲有乜D咩申請緩助我呢D自力更生既人

別墅

引用:Quote:lastLonger+發表於+15-5-12+09:54+潛

原帖由 小路 於 15-05-12 發表
咁你做乜唔早d出來要潛伏呀!
等妳開新post

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:Quote:小路+發表於+15-5-12+07:24+呢個係最

原帖由 stkyo 於 15-05-12 發表
如果我女第時嫁得唔好,我一定會叫佢搬返黎同我住
咁都係架,有屋企人support好重要架!

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+15-5-12+07:25+我有時會

乜咁岩既
但可能我講得太好笑,我d同事都唔覺得我憫緊!

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+15-5-12+07:25+其實唔錯

專門店3XXX,OUTLET賣2XXX
咁又唔算貴喎!

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+15-5-12+07:27+乜無咩錢

最好稅局派個人黎係我鋪頭坐,睇下我幾慘情,然後我會反問佢係咪可以退番之前我交既稅,仲有乜D咩申請緩助 ...
佢地唔會咁得閒掛!

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+小路+於+15-05-12+發表咁你做

原帖由 lastLonger 於 15-05-13 發表
等妳開新post
咁要等下一個post可能要半年咕喎!

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆:小路 的帖子

早晨

我日過月過,生活好沉悶咁。
近期可能提早更年期,今年m來了二次,二個月一次。但宜家第三次系上次來後半個月。搞我好煩好擔心,又唔多淡淡地又有血絲

昨天開始睇中e希望可調理到
女人好煩,近日做胸、子宮超聲波
前日又去夾胸夾到我好痛,仲要俾佢加碼重點夾多二次,擔心……around 4星期才有bodycheck 結果

生日月, 開心過

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:小路 發表於 15-5-12 07:27 乜無咩錢

最好稅局派個人黎係我鋪頭坐,睇下我幾慘情,然後我會反問佢係咪可以退番之前我交既稅,仲有乜D咩申請緩助 ...
唔好意思,可否講你做咩生意。
稅局D人咁搞笑,咁招數都得

生日月, 開心過

琥珀宮

引用:早晨我日過月過,生活好沉悶咁。近期可能提

原帖由 雪文 於 15-05-13 發表
早晨

無計啦,女人遲早都要面對,我都將近更年期架啦!不過人地話如果反應太大係要見下醫生架,係呢,你做咩要check埋胸呀?定期婦科檢查?

象牙宮

小路 發表於 15-5-13 07:30
咁都係架,有屋企人support好重要架!
我得佢一粒女咋!唔十卜佢點得

象牙宮

小路 發表於 15-5-13 07:32
咁又唔算貴喎!
唔係好名牌COACH,我今日買左隻銀包比我老媽子

象牙宮

小路 發表於 15-5-13 07:33
佢地唔會咁得閒掛!
真係有咁做過架!不過係人地,唔係我鋪頭!

象牙宮

雪文 發表於 15-5-13 11:14
早晨

我舊年因為病,食左大半年抗生素,期間我就開始停經,到而家一年有多都無黎,我塊面D雀斑多左好多

象牙宮

雪文 發表於 15-5-13 11:16
唔好意思,可否講你做咩生意。
稅局D人咁搞笑,咁招數都得
我做外賣店,賣食物,稅局真係有咁做過,不過唔係我鋪頭

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+15-5-13+07:30+咁都係架

原帖由 stkyo 於 15-05-13 發表
我得佢一粒女咋!唔十卜佢點得
大家咁話啦!就算大e媽果時成日話個女,查實不知幾緊張佢!

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+15-5-13+07:32+咁又唔算

唔係好名牌COACH,我今日買左隻銀包比我老媽子
我對f名牌唔算好熟,但你個袋真係幾靚!

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+stkyo+於+15-05-13+發表唔係

原帖由 小路 於 15-05-13 發表
我對f名牌唔算好熟,但你個袋真係幾靚!
唔使理個f字

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+15-5-13+07:33+佢地唔會

真係有咁做過架!不過係人地,唔係我鋪頭!
咁一定有咩景轟俾人發現先會咁吼住嘅!

首頁

尾頁

跳至