自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

劇痛左成兩個月,照左x光第4,5折窄左,無錢照磁力共振,已排政府骨科要等2018年,政府物理治療要到9月。咁我自己睇針灸,中藥,又物理治療都用左好多錢。。。今朝又回復劇痛,之前算係好左少少,求各位有無好醫生醫師介紹。。。照顧唔倒小朋友,個人好絕望。。。唔該晒

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:christy31400 的帖子

大埔錦山
有個鐵打師父
鍾惠東
我有個朋友又係坐骨神經痛
好嚴重 行都行唔到
睇脊醫都唔得
係睇佢好返既
你可以試下
祝早日康復

我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:坐骨神經痛劇痛。。。求幫忙

我有椎間盤突出,睇呢間兩次已經唔痛,呢個症唔係話睇一兩次就會好,醫師都話要睇十次八次,我前後都睇咗8次,診金無記錯$280一次

有x-ray or 磁力共振片記得帶埋去,如果無佢都會寫紙叫你去照。

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:christy31400 的帖子

Sorry
呢個名先啱

鍾衛東
新界大埔錦石新村60號地下
2568 1409

睇一次大概200蚊左右
東哥唔會dum証

我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

男爵府

學習

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

多謝你地

象牙宮

christy31400 發表於 15-5-11 07:37
劇痛左成兩個月,照左x光第4,5折窄左,無錢照磁力共振,已排政府骨科要等2018年,政府物理治療要到9月。咁 ...

腰? 腿?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

333s 發表於 15-5-11 08:18
腰? 腿?
左邊pat pat 連到落小腿

象牙宮

christy31400 發表於 15-5-11 08:19
左邊pat pat 連到落小腿

左邊 pat pat... me 2

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14774141

屁股痛 臀部最痛 脚跛。

左邊 屁股.... 令至我右腳受力太重... 都庝.

我時下用 電熱 fu 放在 屁股.每 3-4小時, 拉筋一次.
吃葯.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

我都疑似有呢個病!前日痛到行唔到,好在今日返工好D,痛住行到。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係油麻地有個女經筋師,唔貴,隻手痛左十經年和痺,比佢整左3次就開始無痛和痺,唔錯架!

大宅

我都有,L4 L5 slip disc..唔好蹺腳坐 試過右腳唔郁得,針灸針左3次行得番。。。唔好拎重野,我信針灸推拿多過物理治療

公爵府

christy31400 發表於 15-5-11 07:37
劇痛左成兩個月,照左x光第4,5折窄左,無錢照磁力共振,已排政府骨科要等2018年,政府物理治療要到9月。咁 ...
我右邊脊骨同盤骨接合位長期發炎,痛起上黎會扯住成條腿行唔到,我有醫院俾既藥食就好啲,如果你未睇到骨科,試下用暖水袋孵20分鐘,每日做拉根,情況會好少少

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

好慘

請勿打招呼~

男爵府

回覆:diablo3 的帖子

手尾好長,好番要keep住拉筋,姿勢要正確,如果吾系好易返發

侯爵府

多謝各jm

公爵府

引用:係油麻地有個女經筋師,唔貴,隻手痛左十經

原帖由 小虎88 於 15-05-11 發表
係油麻地有個女經筋師,唔貴,隻手痛左十經年和痺,比佢整左3次就開始無痛和痺,唔錯架! ...
請問可否PM我嗎?我媽咪也是有痛証,唔該

大宅

加油,祝福你

珍惜!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 Gmama 的帖子

已PM

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

前年腰痛大脾麻痺, 辛苦到死, 睇咗針推好返......
你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁

尾頁

跳至