自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

不嬲我知電話,收費電視果d你唔打去cut 台會自動係credit card 度過數當你續約,但我真係今日至知連保險都係咁,我仲以為唔比錢就當唔續保,點知原來要打上去話cut, 我真係好out , 而呢個教訓cost me $5,xxx

男爵府

我都試過, 唔係係CREDIT CARD扣, 係直接係份保單供咗果D錢自動扣! 仲係成年錢!
wallacemama

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

子爵府

回覆:bebebonjour 的帖子

一向都係自動轉賬,簽咗授權書每個月在信用卡扣,或者每年在戶口扣,唔續保要早一兩個月同agent講。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

要自己主動CUT, 唔係好正常咩

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

你唔書面取消就繼續參加,一向都係咁。

大宅

引用:不嬲我知電話,收費電視果d你唔打去cut 台

原帖由 bebebonjour 於 15-05-11 發表
不嬲我知電話,收費電視果d你唔打去cut 台會自動係credit card 度過數當你續約,但我真係今日至知連保險都 ...
你供晒?

大宅

畀面勳章

回覆:原來連保險都會自動扣數當你續約

我之前領左野La!不知所謂HKSBc!嘈哂!都要我$!

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

引用:我之前領左野La!不知所謂HKSBc!嘈哂!都

原帖由 hello0419 於 15-05-11 發表
我之前領左野La!不知所謂HKSBc!嘈哂!都要我$!?
請問是那類保險?

侯爵府

畀面勳章

我都買左hsbc

伯爵府

好媽媽勳章

保險唔係都年年自動續保咩?

全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:不嬲我知電話,收費電視果d你唔打去cut+台

原帖由 bebebonjour 於 15-05-11 發表
不嬲我知電話,收費電視果d你唔打去cut 台會自動係credit card 度過數當你續約,但我真係今日至知連保險都 ...
已cut,但仍keep字過數⋯

simple is the best~

別墅

回覆:fattyfat 的帖子

我都cut 收多一個月 大約7天收票 3星期都收唔到 打電話要等多幾天

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我每年以支票/ebanking付款,不簽自動轉賬授權書,或以信用咭付款, 無此煩惱。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至